Home Stiri mondene Ștefan Bănică junior și Irina Fodor vor prezenta o nouă emisiune împreună

Ștefan Bănică junior și Irina Fodor vor prezenta o nouă emisiune împreună

de Clara

Primăvara aceasta vine cu schimbări foarte mari pentru Ștefan Bănică junior. Artistul va prezenta o nouă emisiune la Antena 1, alături de Irina Fodor.

Dancing On Ice – Vis în Doi va începe în curând, iar juratul de la Antena 1 este pregătit pentru noua provocare ce va apărea în viața sa.

„Mă bucur că încep un proiect nou în televiziune și că voi lucra cu echipa cu care am mai lucrat ani buni, tot în televiziune. Îmi place că fac parte dintr-o emisiune care se realizează pentru prima oară în România, «Dancing on Ice – Vis în doi», pe care o voi prezenta alături de Irina Fodor.

O emisiune extrem de ambițioasă, ținând cont de dificultatea pe care o întâmpină concurenții, care dansează în timp ce patinează. Plus că, după mulți ani, iată, în sfârșit, o emisiune live, cu totul altceva față de o emisiune înregistrată.

Adrenalina va fi mult mai mare și responsabilitatea asemenea. Și, chiar dacă am făcut peste o sută de emisiuni în direct, timp de patru ore, recunosc că tot am emoții. Ne vedem la «Dancing on Ice – Vis în Doi», live, sâmbătă (5 martie), de la ora 20.00, la Antena 1”, a spus acesta într-un comunicat Antena Group.

„Proiectul ăsta e copleșitor, este frumos și… deloc ușor. În patinaj, trebuie să fii ferm și, în același timp, delicat ca un fulg de zăpadă. Fiecare concurent va trebui să își găsească echilibrul ăsta foarte fin, dar, după ce îl vor găsi, și am încredere că o vor face, poveștile care se vor spune pe gheață vor fi fermecătoare.

Mă bucur mult că patinajul este adus în lumina reflectoarelor într-un show TV. Faptul că prezint alături de Ștefan este pentru mine o onoare și o responsabilitate în aceeași măsură, având în vedere experiența lui în tot ce înseamnă emisiuni live”, a spus și Irina Fodor…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies