Home Stiri mondene Ștefan Manolache a înșelat-o pe Andreea. Aceasta a pus punct relației

Ștefan Manolache a înșelat-o pe Andreea. Aceasta a pus punct relației

de Clara

Nu a trecut mult de când relația lor a devenit cunoscută publicului, că Ștefan Manolache și Andreea s-au despărțit. Aceasta susține că ar fi fost înșelată de fostul ei iubit.

Conform apropiaților lor, relatează cancan.ro, Ștefan ar fi înșelat-o pe Andreea cu o tânără mai mică de 18 ani, iar fosta participantă de la Puterea Dragostei ar fi decis să pună punct relației. Mai mult decât atât, sursa menționată anterior a intrat în posesia mesajelor pe care Ștefan i le-ar fi trimis Andreei, după ce aceasta i-a dat papucii.

„Nu vezi ce urmăritori ai, f%^& gura mă-tii. Eu îmi doresc să fiu pe prima pagină? Eu îmi doresc? F%^& gura mă-tii. Cine vrea să se afirme?! Stai să vezi ce-ți fac eu ție! Te-ai jucat! Trimte-mi, te rog frumos, brățara. Trimite-mi tot ce ți-am luat, că vreau să le dau de pomană, efectiv nu meriți nimic. Doamne, Maica Domnului! Băi, ce jigodie ești! Spune, măi, că te-am înșelat, nu că stau cu fete de 16 ani! Dar eu știam că are 16 ani? Mă acuzi de pedofilie, nesimțito? Spune-mi, eu știam că aia are 16 ani, măi panaramă care ești!”, au fost cuvintele bărbatului.

Cu toate acestea, când s-a aflat de relația lor, Andreea a fost înștiințată de către fani cu privire la comportamentul lui Ștefan, dar aceasta nu a vrut să țină cont de nimic. „Am deschis și eu acum Instagramul și am văzut niște mesaje. Băi, măi… minunați! Unele dintre voi sunteți atât de frustrate sau nu aveți ce face, nu aveți ocupație că, altfel, nu-mi explic. Nu aveți și voi familie, iubit, un loc de muncă, ceva?! Ce vă interesează atât de mult de ce fac eu sau ce face Ștefan? Nu e treaba voastră! Dacă mi-o iau, e treaba mea”, a declarat tânăra în mediul online la acea vreme.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies