Home Stiri mondene Ștefania își spune părerea despre concurenții „Puterea Dragostei” sezonul 3

Ștefania își spune părerea despre concurenții „Puterea Dragostei” sezonul 3

de Clara

Una dintre concurentele din primul sezon al emisiunii, Ștefania, spune ceea ce crede despre concurenții sezonului ce tocmai a început.

În ciuda faptului că nu a petrecut prea mult timp în emisiune, fanii au plăcut-o foarte mult pe Ștefania, ba chiar și-a păstrat o mulțime de fani chiar și acum, la două sezoane distanță. Fanii o vor iar pe aceasta în casa Puterea Dragostei, mai ales pentru că s-a despărțit de iubitul său, tot un fost concurent al primului sezon, Adelin.

Sfatul fostei concurente a fost ca fanii emisiunii să fie extrem de atenți, deoarece multe lucruri nu sunt așa cum par. Aceasta i-a îndemnat să voteze doar persoanele care dau dovadă de sinceritate și acționează pe baza sentimentelor, nu pe baza strategiilor pe care și le fac, sperând că, în acest fel, vor obține trofeul și marele premiu al emisiunii.

„E adevărat că și eu am văzut niște lucruri ciudate la ei, dar încerc să le caut scuze, să dau vina pe faptul că e o experiență nouă, că este ceva ce ei nu au mai făcut și că au văzut la foștii concurenți că așa ar fi cel mai bine. Sper să înțeleagă că pentru a fi cel mai bun și cel mai apreciat, nu trebuie să se uite în stânga și-n dreapta, ci să facă ceea ce simte cu adevărat”, a spus aceasta pe contul său social.

De asemenea, Bianca a declarat că i-ar plăcea forate mult să revină în emisiune și chiar ar fi vrut să facă acest lucru în sezonul trecut. „Am suferit mult, încă nu sunt vindecată și nu știu cum ar putea un bărbat acum să-l iubesc. Am trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, dar cred că m-am refăcut. Mă gândesc uneori că aș putea să mă întorc la «Puterea Dragostei». Așa mă sfătuiește și Mary, care mi-a devenit prietenă bună. Nu știu dacă este cea mai bună decizie pentru mine acum. Însă, fiind la a doua experiență, poate mi-ar fi mai ușor. Nu m-aș mai lăsa ușor manipulată”, sunt cuvintele Ștefaniei…

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies