Home Stiri mondene A lovit-o sau nu Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu? Omul de afaceri a spus totul despre presupusul incident

A lovit-o sau nu Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu? Omul de afaceri a spus totul despre presupusul incident

de negriuelena

În urma faptului că Alex Bodi a fost acuzat că a lovit-o pe Bianca Drăgușanu după ce au ieșit dintr-un club, omul de afaceri a dorit să facă lumină în acest caz și a dezvăluit cum s-au petrecut, de fapt, lucrurile în seara cu pricina.

Alex Bodi a explicat că totul este o defăimare, iar informațiile care circulă în mass-media au rolul de a îi provoca rău, iar felul în care s-a purtat cu soția sa a fost altul.

Acesta susține că Bianca Drăgușanu era obosită și o dureau foarte rău picioarele, astfel încât el a vrut să o ia în brațe și să ajute să se sprijine.

Omul de afaceri este revoltat de acuzele care i se aduc și intenționează să acționeze din punct de vedere legal împotriva celor de la care a pornit scandalul.

„Nu ştiu de unde sunt aberațiile astea, dar nu sunt foarte exagerate. De unde au inventat că am strâns-o de gât?

Era obosită, o dureau picioarele, la 8:00 se trezește să-şi schimbe buletinul, prietena ei trebuia să plece la aeroport dimineaţă.

Din contră, eu voiam să o iau în braţe. De ce nu au povestit că am luat-o în braţe până la maşină? O să iau avocat şi o să plătească fiecare pentru lucrurile astea.

Sunt supus unor acuzații care mi se par penibile. Sunt acuzații nefondate. Nu există să-i iau eu telefonul, era totul ok, eram cu prietenii noştri.

Când am ieşit s-a văzut că am ieşit normal”, a declarat Alex Bodi pentru Spynews.

Acesta a vorbit și despre așa-zisul divorț dintre el și Bianca Drăgușanu.

„Noi ne-am căsătorit acum o lună, s-au spus atâtea de divorţ. Noi avem poate o iubire mai nebună, dar o avem în felul nostru şi nu trebuie să ne justificăm”, a adăugat Alex Bodi…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!