Home Stiri mondene Adelina Pestrițu, atac dur la femeile care nu se îngrijesc: „Ne mirosim transpirația între noi? Facem schimb de păduchi și mătreață?”

Adelina Pestrițu, atac dur la femeile care nu se îngrijesc: „Ne mirosim transpirația între noi? Facem schimb de păduchi și mătreață?”

de negriuelena
loading...

Adelina Pestrițu a scris, de curând, pe un blog, un mesaj dur care vizează femeile ce nu se îngrijesc. Bruneta a precizat că nu aprobă așa-zisele tendințe actuale care sunt promovate foarte mult și pun accentul pe ideea de „naturalețe”.

Mai exact, aceasta se declară oripilată de femeile care confundă aspectul natural cu cel neîngrijit și, de exemplu, nu se spală, nu își curăță unghiile, nu se epilează. Adelina Pestrițu atrage atenția asupra acestei situații și lovește puternic în femeile care intră în acea categorie.

„Sunt oripilată când văd oameni care își expun corpul plin de chestii (prefer să le numesc așa) despre care din primii ani de viață am învățat că sunt dizgrațioase atunci când sunt lăsate la vedere și trebuie să facem cumva pentru a le îndepărta. (…)

Văd fete extrem de frumoase cum se mândresc că și-au lăsat părul pe picioare sau la axilă să crească și, evident, fără să vreau, îmi zboară mintea și în alte zone, moment în care mă cuprinde o stare totală de greață. Observ des în postările din social media niște persoane civilizate totuși care își etalează podoaba capilară vizibil nespălată de câteva zile bune, părul bun de împletit codițe la axilă, unghii murdare sau cu oja sărită, hainele șifonate și pline de părul pisicii și aia nespălată și plină de purici, că deh… toată familia să fie pe Natural.

Dar dă-o naibii de naturalețe! Curăță-te de mătreață, folosește lama de ras dacă nu vrei să investești banii într-o epilare definitivă sau o ședință de epilare cu ceară, taie-ți unghiile pline de mizerie și lasă-le fără ojă spre exemplu, dacă, din perspectiva ta este costisitor să mergi la salon pentru a te lăsa pe mâinile unui profesionist în domeniu.

Cea mai mare aberație este: «Nu folosesc deodorant pentru că nu este natural și este plin de ingrediente toxice». Really? Și cum facem? Ne mirosim transpirația între noi? Facem schimb de păduchi și mătreață? Ne înrudim prin găștile de păduchi pe care le depozităm în părul nostru, care ar trebui să fie mereu curat și îngrijit? Ne împletim părul de pe picioare pe sub mese, ca să fim în trend?”, a scris Adelina Pestrițu pe edamagazine.ro…

Sursa: ele.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!