Home Stiri mondene Adelina Pestrițu, reacție după ce a mers la nunta lui Brigitte și Florin Pastramă

Adelina Pestrițu, reacție după ce a mers la nunta lui Brigitte și Florin Pastramă

de negriuelena
loading...

Printre sutele de invitați care au luat parte la nunta lui Brigitte și Florin Pastramă, ce s-a desfășurat pe data de 6 iulie, s-au aflat și Adelina Pestrițu și proaspătul său soț, Virgil Șteblea.

Acesta a fost primul eveniment la care Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au luat parte după ce s-au căsătorit civil, iar bruneta a dezvăluit în timpul unei emisiuni TV detalii despre Brigitte și, de asemenea, ce le urează ei și lui Florin Pastramă.

„Pe Brigitte o cunosc de ceva vreme, ea a venit și la botezul nostru, este o tipă foarte OK, foarte cerebrală din punctul meu de vedere. Chiar dacă aparent este o femeie impulsivă, este normal, este o femeie puternică, așa cum ar trebui să fie orice femeie, să știe ce vrea de la viață, iar ea cu siguranță este capabilă să bată cu pumnul în masă dacă își dorește ceva din toată inima.

Cred că toată țara i-a urmărit, sunt savuroși împreună și îmi place că, chiar dacă există situații-limită în cuplul lor, așa cum am văzut cu toții pe ecrane, într-un final, știu ei cum să le gestioneze, să le managerieze, pentru ca finalul să fie unul fericit.

Dovadă este această nuntă, care cu siguranță s-a întâmplat din dragoste, se vede că se iubesc. Le doresc să se respecte, casa de piatră împreună și să facă și copii. Dacă tot am venit la nuntă, să venim și la botez și tot așa, să petrecem în numele iubirii!

Să fie sănătoși, să fie fericiți, e foarte important să se bazeze unul pe celălalt, să se susțină și sunt convinsă că binele învinge răul totdeauna. Nu are importanță prin câte căsătorii treci, important este lângă cine alegi să îmbătrânești și cum te simți lângă cel pe care-l numești soț și sunt convinsă că ei vor îmbătrâni împreună…

Cred că se iubesc, văzând din afară această relație, și, cu siguranță, luând această decizie să fie soț și soție, tind să cred să cred că au fost împinși de iubire și chiar cred că este ultima nuntă”,  a declarat Adelina Pestrițu.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!