Home Stiri mondene Andreea Esca, destăinuiri picante din tinerețe: „Mama mi-a zis că nu primul contează, ci ULTIMUL. În cazul meu, ultimul a fost… primul, primul francez”

Andreea Esca, destăinuiri picante din tinerețe: „Mama mi-a zis că nu primul contează, ci ULTIMUL. În cazul meu, ultimul a fost… primul, primul francez”

de negriuelena
loading...

Puține persoane cunosc detalii din viața personală a Andreei Esca. Deși este o fire discretă în general, frumoasa prezentatoare TV a scris în volumul său de memorii Ce am făcut când am tăcut amănunte inclusiv din viața intimă, spre uimirea tuturor.

Aceasta a povestit în cartea sa, printre altele, despre prima iubire și prima experiență sexuală, evidențiind lecții de viață le care le-a învățat pe baza experiențelor prin care a trecut.

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns și de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre același lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. (…) Sunt destule femei care trăiesc până la sfârșit alături de cel care a fost primul bărbat din viața lor și care nici nu s-au gândit vreodată să cunoască altul.

Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. (…) Eu, de exemplu, aveam obsesia asta. Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescență de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieșeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el. Mă iubește prea mult și nu mai rezistă să fim despărțiți de acest impediment…

Ei bine, cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. Eu credeam că dragostea este mai presus de așa ceva și l-am părăsit”, a scris Andreea Esca, citată de Adevărul.

„« Primul» a devenit, astfel, prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia. Deşi cel care n-a mai ajuns să fie «primul» mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten.

De ce vă spuneam însă la începutul poveștii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea? Pentru că după ce treci de faza «primului» şi începi să compari şi să alegi, îţi dai seama că poţi cunoaşte oameni interesanți care să te iubească la fel de mult sau chiar mai mult decât «primul», cu care te poţi înţelege mai bine, aşa încât «primul» va rămâne, mai ales, amintirea plăcută a unei vârste minunate. (…)

Cred că pentru a fi fericit trebuie să ai mereu puterea de a o lua de la zero. Să te îndrăgostești de fiecare dată fără frică. Să te laşi curtată, admirată, iubită, plânsă, detestată. Ăsta e jocul fascinant al dragostei care te face să te simţi vie. Mă gândesc că multe dintre deciziile unei fete ţin şi de educația primită acasă…

Dacă părinţii o să-ţi repete că primul trebuie să fie şi ultimul, până la urmă aşa o să crezi şi tu. Nu vreau să condamn această idee. Numai că mama mi-a zis că nu primul contează, ci ULTIMUL. Şi de aici putem reîncepe discuția, fiindcă, în cazul meu, ultimul a fost… primul: primul francez pe care l-am cunoscut”, a mai scris Andreea Esca.

Sursa: 2daynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!