Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au spus adevărul despre relația lor

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au spus adevărul despre relația lor

de negriuelena
loading...

După ce apăruse în mass-media știrea că s-au despărțit recent, de data aceasta Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au spus care este adevărul în ceea ce privește relația lor.

Cei doi au fost invitați în cadrul unei emisiuni TV unde au explicat ce s-a întâmplat de curând și de unde au pornit speculațiile. Aceștia formează în continuare un cuplu, iar Alex Bodi a dezvăluit că între el și Bianca există deseori tensiuni din cauza faptului că au păreri diferite și se ceartă frecvent. Acesta a precizat și că anumite despărțiri ale lor vehiculate în presă au fost reale.

„Nu sunt numai zvonuri. Sunt și lucruri adevărate. (…) Se întâmplă. Mai apar discuții, mai apar certuri. Din lucruri minore. Ne dăm contre. (…) Am fost puși de multe ori în anumite situații extreme. Din anumite discuții, schimb de replici, am ajuns să spunem că, gata, s-a terminat. Ea pleca, eu plecam. Și dacă ne întâlneam, realizam că erau lucruri minore și treceam peste, de parcă nu s-a întâmplat nimic.

Vreo trei (n.r.: despărțiri) au fost reale. Niciodată n-am inventat nimic, doar că… Ne dăm niște contre și lumea urmărește un anumit comportament al meu, ea la fel, și te duce în chestii…”, a declarat Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu a spus și care este punctul său de vedere în privința acestui subiect.

„Noi folosim termenul «picant» pentru a descrie relația noastră. (…) El știa în ce intră și era foarte pregătit, nu a fost pus neapărat pus în fața unei situații imprevizibile. Și s-a acomodat foarte repede. Adică, paparazzi, materiale… Zici că era de acolo.

El a visat urât, și-a luat telefonul și a scris ceva pe Facebook și nu și-a dat seama ce a scris. Eu, de exemplu, când am un coșmar, iau telefonul și fac shopping și nu îmi aduc aminte. Cam asta cred că s-a întâmplat și la ultima «despărțire». Noi, înainte să intrăm în direct, ne întrebam ce zicem, ce facem aici? (…) Ieri, el a fost ca o pisică și eu ca un șoarece. Și normal că m-a prins, din moment ce sunt aici!

Totul a pornit de la acea noapte din Vegas, când nu și-a dat seama ce a scris pe Facebook. Și eu am reacționat în cunoștință de cauză și de aici au pornit niște discuții. Și am început să ne dăm contre și s-au ridicat tensiuni. (…) Pe Facebook, o prietenă mi-a zis că sunt văduvă. A scris ceva: «Sunt liber, toate femeile să apeleze la mine!». (…) Eu nu mă răzbun, acționez după vibe-ul lui”, a mărturisit Bianca Drăgușanu…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!