Home Stiri mondene Călin Geambaşu, replică acidă pentru fosta logodnică: „E mai mult un atac de ciudă că…”.

Călin Geambaşu, replică acidă pentru fosta logodnică: „E mai mult un atac de ciudă că…”.

de negriuelena
loading...

Călin Geambașu este în plin scandal cu fosta sa logodnică, Angelica Cadar, care a făcut acuzații grave la adresa artistului.

Recent, acesta i-a dat o replică acidă în emisiunea Răi, da’ buni, printr-o intervenție telefonică.

Acesta este de părere că toate declarațiile dure pe care le face fosta sa logodnică sunt din pricina faptului că nu a luat-o de soție.

Artistul a adăugat că totul a luat amploare atunci când ea a pierdut procesul pentru custodia copilului, Davin, precum și plângerile pe care le făcuse în instanță.

„Noi ne aşteptam ca ea să facă aceste lucruri, atât abandonul de familie, cât şi atacul mediatic, fiind că ne amenința cu el de ceva vreme…

Instanţa a decis unitar, două completuri de judecători au decis acelaşi lucru: binele copilului este lângă tată. E mai mult un atac de ciudă că nu am luat-o de soţie.

Mi-a cerut, am refuzat-o să îmi fie soţie, pentru că nu aveam încredere în conduita ei. Era extrem de oscilantă. La trei zile, alt om!

A durat chestia asta nouă ani, până să ridic vocea. Nici vorbă de bătăi… Nouă ani nu am ridicat vocea.

A făcut toate acuzații când a pierdut procesul, când a pierdut toate plângerile penale pe care mi le-a făcut şi au fost clasate întrucât nu există faptele.

Ne-a tras în mocirlă, în mizerie, în foc”, a afirmat Călin Geambașu la Răi, da’ Buni.

Angelica Cadar susține că a fost agresată de fostul logodnic prin faptul că a fost târâtă prin casă, bătută și băgată cu capul sub duș.

Artistul a recunoscut că a avut loc un astfel de incident însă nu corespunde cu cele spuse de ea, ci a oferit o cu totul altă explicație.

Călin Geambașu a declarat că aceasta l-a amenințat că îl va duce pe copil la Protecția Copilului și a amenințat că ea va părăsi domiciliul, ar artistul susține că a intrat cu ea în duș pentru a se răcori.

Acesta a mai spus și că nu a lovit niciodată o femeie care i-a fost iubită.

„În momentul în care a zis că-l duce pe copil la Protecția Copilului şi ea pleacă din casă, atunci am ridicat vocea, dar repet, ştiam deja că ea înregistra, pentru că o prinsesem în maşină…

În 2017, după nouă ani de stat împreună. Eu, când am înregistrat, am înregistrat doar ca să mă apăr”, a mai declarat Călin Geambașu.

„Există un singur episod în care a spus că-l duce pe David la Protecția Copilului şi atunci am zis că nu se poate.

Am intrat împreună cu ea în duş: «Liniștește-te!». Dar de aici până la târât… Eu nu am lovit nicio iubită!

Nu există nicio plângere, nimic. Nu vi se pare ciudat şi deodată un atac din partea celei care a pierdut procesul intentat de ea?”, a continuat artistul…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!