Home Stiri mondene Ce simte Iancu pentru Bianca după ce s-au sărutat: „Dacă asta am simțit…”

Ce simte Iancu pentru Bianca după ce s-au sărutat: „Dacă asta am simțit…”

de negriuelena
loading...

Iancu de la Puterea Dragostei a spus adevărul de față cu toată lumea referitor la ceea ce simte față de Bianca în urma faptului că a sărutat-o. Sărutul dintre ei a provocat reacții în rândul tuturor, deoarece gestul său a fost considerat unul cu adevărat scandalos. Acesta a s-a dat de gol că a sărutat-o pe Bianca deși la acel moment forma un cuplu cu Roxana, iar cele dezvăluite au amplificat tensiunile deja existente între Bianca și Roxana.

Roxana nu a putut trece cu vederea acest incident, din contră, a spus de mai multe ori că Bianca ar face orice ca să fie cu Iancu, pentru că este disperată după el. Când Iancu a fost nevoit să ofere explicații despre sărutul cu Bianca, acesta a recunoscut adevărul cu privire la ceea ce simte față de ea.

„Nu simt nimic față de ea. Dacă i-am dat explicații, am făcut-o din bun-simț. Nu îmi place de Bianca în cuplu. Dacă asta am simțit, să o sărut…”, a spus Iancu.

Roxana i-a dat imediat replică fostului său iubit, explicându-i cu zâmbetul pe buze cum procedează ea dacă nu îi place un băiat.

„Dacă mie nu îmi place de unul, nu îl pup pe guriță”, i-a spus Roxana lui Iancu.

„Nici Bianca și nici Bogdan (n.r.: Mocanu) nu sunt vinovați de despărțirea mea de Iancu. Altele au fost motivele. Eu sper însă că le vom rezolva și vom fi din nou împreună. El e un copil, nu a mai avut relații serioase până acum. Eu voi avea răbdare cu el și, dacă va mai dori să fie ceva între noi, vom încerca. Dacă nu, vom rămâne prieteni și vom colabora din punct de vedere profesional. Pentru că suntem împreună pe plan profesional, suntem parteneri de afaceri, o să facem și un vlog împreună”, a declarat Roxana de la Puterea Dragostei pentru wowbiz.ro.

„S-a și explicat în emisiune ce a fost între ei, s-au văzut, e adevărat. Bianca este însă cea care l-a pupat pe el, ea a tras de Iancu și i-a trimis mesaje în disperare. Nu se compară cu relația mea cu el. Nu se compară situațiile. Ce am avut noi a fost altceva! Iancu cu mine a avut ceva special și cu Bianca s-a văzut doar o dată, ea este disperată după el, nu el după ea…

Lui îi place de mine încă, și mie de el. Vom vedea dacă va mai fi ceva între noi. Eu îmi doresc din tot sufletul! Indiferent unde se distrează, el revine la mine. A fost și la Neversea, s-a distrat, dar a revenit la mine, iar eu l-a așteptat cu nerăbdare acasă”, a mai spus Roxana.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!