Home Stiri mondene Deea de la „Puterea Dragostei”, afirmație uluitoare despre relațiile ei din casă. Nimeni nu ar fi bănuit care este adevărul

Deea de la „Puterea Dragostei”, afirmație uluitoare despre relațiile ei din casă. Nimeni nu ar fi bănuit care este adevărul

de Arseni Ana
loading...

Deea de la Puterea Dragostei a revenit în emisiune, iar discuțiile nu au întârziat să apară. Acum însă discuțiile create au fost cu Mary, în ciuda faptului că toată lumea le credea prietene.

Deea a făcut, de curând, o afirmație care a lăsat pe toată lumea mută de uimire, afirmație referitoare la relațiile ei din casa emisiunii. Aceasta a vorbit cu privire la sentimentele sale față de băieții de la Puterea Dragostei, iar cu siguranță declarația sa a luat pe toată lumea prin surprindere.

Deși ea încă nu formează un cuplu cu vreun băiat din cadrul emisiunii, în timpul pe care l-a petrecut în casa Puterea Dragostei a manifestat interes pentru câțiva; s-a arătat interesată de Hamude, urmând să îi capteze atenția Doru, cu toate că nu s-au întâlnit, apoi l-a plăcut și pe Jador.

Odată ce a revenit în casa de la Puterea Dragostei, Deea s-a simțit atrasă de Beni, deși el tocmai intrase într-o relație cu Mary, fapt care a și stârnit motivul discuțiilor între cele două, acestea ajungând la un conflict în toată regula. Ulterior, Deea a avut o tentativă de relație cu Alexandru Bobicioiu, dar lucrurile între cei doi nu au mers.

Cu toate că în momentele respective susținuse că își dorea să formeze un cuplu cu mai mulți dintre aceștia, Deea a recunoscut de curând că a fost doar atrasă de ei, afirmând că nu a fost niciodată îndrăgostită de cineva de la Puterea Dragostei.

„Nu am fost îndrăgostită de niciun băiat din casa «Puterea Dragostei»”, a ținut să precizeze răspicat Deea, uimindu-i pe cei care credeau că a simțit ceva pentru vreunul din cadrul emisiunii.

Unul dintre motivele pentru care nu s-a legat nimic de natură romantică pentru Deea este vârsta, deoarece a fost percepută matură de băieți, fapt care a constituit un dezavantaj, având în vedere că ea are 31 de ani, iar băieții din casa Puterea Dragostei au sub 30, cu excepția lui Hamude, care este în vârstă tot de 31 de ani…

Acest lucru a putut fi subînțeles și din declarațiile băieților. De exemplu, Beni a mărturisit că nu o vede pe Deea decât ca pe o prietenă și nimic mai mult. „Îmi place de Deea, dar doar ca prietenă și doar atât”, a spus Beni.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!