Home Stiri mondene Diana Munteanu, de nerecunoscut pentru fani. Cum arată acum, în urma operațiilor estetice

Diana Munteanu, de nerecunoscut pentru fani. Cum arată acum, în urma operațiilor estetice

de negriuelena
loading...

Diana Munteanu, în vârstă de 40 de ani, a decis să își facă unele modificări în privința aspectului fizic, fapt pentru care a recurs la operații estetice.

Aceasta face parte din rândul persoanelor publice al căror aspect a fost schimbat foarte mult în urma intervențiilor chirurgicale, printre care se numără Loredana Groza și Viorica de la Clejani. Deși Diana Munteanu s-a retras din televiziune de câteva luni, este activă pe conturile sale de socializare, unde postează frecvent fotografii din viața sa de zi cu zi.

De curând, fosta prezentatoare TV a postat însă o imagine care i-a revoltat pe fani, mulți dintre ei fiind dezamăgiți de felul în care arată acum aceasta. Se pare că look-ul său cel nou nu a fost bine primit de un număr mare de persoane care au considerat că a exagerat cu operațiile estetice, ajungând de nerecunoscut.

„Te-ai stricat și tu cu operațiile estetice. Păcat, erai mai frumoasă naturală, chiar îmi plăceai foarte mult!”, „Ce ți-ai făcut??????? A trebuit să mă uit la nume ca să-mi dau seama cine ești!”, „Ești de nerecunoscut! Îți apreciam naturalețea și curajul de a te păstra «curată», dar te-ai prostit și tu…”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor care și-au exprimat părerea prin comentarii lăsate la fotografia de mai jos.

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au divorțat în septembrie 2014, după ce au fost împreună opt ani, dintre care șapte ca soț și soție. Cei doi au un fiu, David, în vârstă de zece ani. După suferința provocată de divorț, blondina s-a refăcut și s-a axat foarte mult pe întreținere și a trecut prin diferite schimbări de look.

„Toate lucrurile pe care le trăim le trăim așa cum sunt. Găsesc bucuria în lucrurile mici. Sunt mai bine acum decât atunci. Mă bucur de lucruri mărunte. Mă bucur de emisiune, de prietenii mei. Relația mea cu fiul meu este una foarte frumoasă. (…) Suntem foarte buni prieteni. E o fire sportivă, la fel ca mine. Face sport din plăcere. L-am implicat în activitățile mele. (…) Merg la tratamente corporale. Fac sport și țin diete. (…)”, a declarat în urmă cu ceva timp Diana Munteanu…

Sursă: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!