Home Stiri mondene Divorțul dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol va avea loc săptămâna viitoare. Iată detalii despre partaj!

Divorțul dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol va avea loc săptămâna viitoare. Iată detalii despre partaj!

de negriuelena
loading...

Din păcate, nu mai există șansă de împăcare pentru Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, aceștia urmând să divorțeze săptămâna viitoare.

Atenția tuturor este îndreptată spre aceștia de când s-a aflat că s-au despărțit. Cei doi actori au refuzat să facă declarații oficiale cu privire la separare, dar, potrivit informațiilor apărute în presă, divorțul lor va avea loc săptămâna viitoare, Alexandru Papadopol, „Papi”, cum mai este cunoscut de fani, urmând a îi lăsa fiicei sale, Ruxandra, partea sa de vilă. Acesta și Ioana Ginghină mai au însă multe amănunte de stabilit.

„Alexandru și Ioana trebuie să se pună de acord asupra pensiei alimentare, a programului de vizitare al fiicei lor și asupra împărțirii bunurilor etc. S-ar putea să se vadă zilele astea, ca să discute despre pretențiile pe care le are fiecare, dar la fel de bine s-ar putea ca lucrurile să se tranșeze în fața notarului.

Papi se gândește să îi lase Ruxandrei partea lui din vilă, pentru ca Ioana și fetița să poată locui în continuare acolo. Din câte știu, custodia va fi comună, oricum el își dorește să petreacă mai mult timp cu fiica sa și se bazează și pe ajutorul bunicilor, adică al părinților lui.

Rămâne de văzut cum se vor înțelege în privința divorțului, dar important e că amândoi se gândesc la binele copilului”, au declarat, pentru libertatea.ro, surse din anturajul lui Alexandru Papadopol.

Cu toate că Ioana Ginghină a refuzat să își exprime în mod oficial punctul de vedere despre situația prin care trece, a scris totuși pe blogul personal câteva gânduri referitoare la ce înseamnă căsnicia, din propria experiență, lăsând loc interpretărilor.

„Dacă am învățat ceva, în acești 12 ani de căsnicie, este faptul că acest «parteneriat» nu presupune întotdeauna iubire. Poate chiar există momente când te întrebi de ce te-ai legat de această persoană, pentru tot restul vieții.

Dacă la început îți făcea cu drag cafeaua dimineață, iar tu, coborând sexy, într-o cămașă de noapte, te așezai la masă alături de el, mulțumind pentru cafea cu un zâmbet și un sărut. Se mai întâmplă să ai timp, să-ți dai cu părerea despre un fapt, o știre de la televizor, apoi nici nu știi de unde începe o conversație în contradictoriu și de aici te trezești în mijlocul unui război.

Da, așa este, căsnicia are momente când este plină de DEZAMĂGIRE și ÎNDOIALĂ”, a scris actrița…

Sursa: click.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!