Home Stiri mondene Loredana Chivu, în conflict cu credincioșii după ce s-a pozat sexy la mormântul părintelui Arsenie Boca. „Dacă ar avea ei credință, ar ști că…”

Loredana Chivu, în conflict cu credincioșii după ce s-a pozat sexy la mormântul părintelui Arsenie Boca. „Dacă ar avea ei credință, ar ști că…”

de negriuelena

Loredana Chivu a fost criticată aspru după ce a postat pe contul său de Instagram fotografii de la mormântul părintelui Arsenie Boca.

Aceasta purtase o rochie mulată și decoltată care îi punea în evidență formele voluptuoase, fapt care a stârnit reacții acide în rândul internauților care i-au atras atenția că nu se cade să meargă într-o astfel de ținută în acel loc sfânt.

Vedeta a fost invitată la Agenția VIP și le-a dat o replică celor care o critică.

„De fiecare dată când fac un lucru, bun sau rău, sunt judecată. Acum o săptămână am fost la o mănăstire, la Arsenie Boca, merg acolo de câte ori pot.

Mi-am postat câteva poze, e un loc de pelerinaj, toată lumea merge și face poze. Nu consider că erau deocheate sau aveam o ținută nepotrivită.

Am mers la mormânt, m-am rugat. Când am coborât am făcut câteva poze. L-am publicat pe internet unde răutăcioșii au început cu gura mare.

Eu nu am timp și energie să am gânduri negative despre alți oameni. Nu este genul meu să fiu afectată de acești oameni care sunt răutăcioși. Mă știu pe mine.

Asta cu credința și cu biserica ține cu fiecare dintre noi, nu mă aștept să mă laude cineva că am fost acolo. E un lucru pe care îl consider perfect normal.

Dacă ar avea ei credință, ar ști că nu e bine să arunce cu pietre, e corect să nu judecăm. Nu m-am enervat, am răspuns doar pentru cei care comentează pozitiv”, a spus Loredana Chivu…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!