Home Stiri mondene Soțul Andreei Tonciu s-a făcut bărbat de casă de dragul ei: „Eram mare golan”

Soțul Andreei Tonciu s-a făcut bărbat de casă de dragul ei: „Eram mare golan”

de negriuelena
loading...

În urmă cu aproximativ trei ani, Andreea Tonciu își unea destinul cu Daniel Niculescu, iar împreună au o fetiță numită Rebecca.

Cei doi au trecut cu bine peste greutățile cu care s-au confruntat în căsnicie și, cu toate că au existat zvonuri că vor divorța sau că Daniel Niculescu ar fi părăsit locuința lor, au demonstrat tuturor că sentimentele pe care le au unul pentru celălalt sunt puternice. Aceștia au găsit de fiecare dată o cale de a își rezolva problemele.

Andreea Tonciu și soțul său au luat parte de curând la botezul fetiței unor prieteni, prilej cu care Daniel Niculescu a dorit să ofere lămuriri cu privire la zvonurile despre divorț, în cadrul unui interviu oferit pentru Antena Stars.

„Hai să fim sinceri, cine nu se ceartă? E normal. N-a fost niciodată discuția să plec de acasă, nici măcar nu am avut vreo ceartă foarte serioasă, dar să ajungem la divorț! Îi spun mereu că nu știu cum a reușit să mă schimbe. Sunt foarte fericit, pentru că îmi place viața asta. M-a schimbat total, eram alt om. Eram mare golan, dar m-am liniștit, am o familie frumoasă și sunt foarte fericit”, a spus Daniel Niculescu.

Așadar, acesta infirmat zvonurile în privința divorțului și a părăsirii căminului conjugal. În plus, soțul Andreei Tonciu este nerăbdător să se mute la casă împreună cu familia sa. Daniel Niculescu s-a declarat extrem de entuziasmat și în fața ideii de a deveni din nou tătic…

„Foarte frumoasă viața de tătic. M-a schimbat total. Mă gândesc de zece ori înainte să fac ceva. Chiar mă gândesc să ne mutăm, într-un an, de la apartament la vilă, casă. Mai vreau un copil, ce-o vrea Dumnezeu, fată, băiat, îmi doresc… într-un an, doi… vreau și chiar mă gândesc”, a adăugat acesta.

Sursă: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!