Home Stiri mondene Succesul Mirelei Vaida, pus de fani pe seama soților Stegaru

Succesul Mirelei Vaida, pus de fani pe seama soților Stegaru

de Clara

Mirela Vaida a fost unul intre premianții Galei Oameni de succes și a vrut să le mulțumească fanilor. Prin intermediul contului său de Instagram, prezentatoarea a adresat un mesaj emoționant, spunând că a trebuit să muncească foarte multe pentru a ajunge atât de sus.

„Am fost inclusa de către «Revista Capital» în «Top 100 femei de succes» ediția 2020, la categoria «mass-media»! Sunt foarte onorată să mă aflu în acest top alături de personalități feminine din Romania care au făcut, în domeniul lor de activitate, performanță!! Dincolo de ceea ce se vede, în spatele rezultatelor stau o muncă și o determinare uriașă, alături de o echipa care nu are voie să obosească niciodată!! Pentru că doar așa poți rezista emisiunilor în direct, zilnic, de aproape 16 ani!!! Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați rămas aproape!! Mulțumesc, «Revista Capital»! 💖🙏🎉💪🏆 Vă îmbrățișez!”, este mesajul postat de prezentatoarea de la Antena 1.

Cu toate acestea, nu toți au fost de acord cu ea și au declarat că a a primit acest premiu doar pentru că în emisiune au apărut Vulpița și Viorel. „Premiul se datorează unor analfabeți care au făcut audiență… deci trebuie donat familiei de oligofreni, iar pentru tine 👏👏 că știi să ieși din diferite situații”, este comentariul primit de Mirela.

Însă, vedeta a primit și multe aprecieri, fanii felicitând-o pentru tot ceea ce a realizat până acum. „Pentru «Acces direct» nu este niciun motiv de a fi în nici un top. Dar pentru persoană, ca devenire în timp da, posibil”, „Felicitări și mult succes mai departe!❤️❤️❤️”, „Felicitări! Însă, cred ca ți-ai cam stricat imaginea, mai ales de când ești prezentatoare la «Acces direct». Însă, ai muncit mult și, asa cum ai spus și tu, cu determinare! Asa ca… felicitări!”, „Felicitări!!! Și mult succes în tot ce va doriți! Sunteți o persoană specială din toate punctele de vedere și aveți o familie ffff frumoasă cu copii fffff frumoși. Să aveți parte numai de fericire și bucurii alături de cei dragi! 💞😘🌼🌸🌺”, sunt o parte dintre comentariile pozitive pe care Vaida le-a primit…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies