Home Stiri mondene Succesul Mirelei Vaida, pus de fani pe seama soților Stegaru

Succesul Mirelei Vaida, pus de fani pe seama soților Stegaru

de Buinoschi Andreea

Mirela Vaida a fost unul intre premianții „Galei Oameni de succes” și a vrut să le mulțumească fanilor. Prin intermediul contului său de Instagram, prezentatoarea a adresat un mesaj emoționant, spunând că a trebuit să muncească foarte multe pentru a ajunge atât de sus.

„Am fost inclusa de catre Revista Capital in Top 100 femei de succes» editia 2020, la categoria «mass-media»! Sunt foarte onorata sa ma aflu in acest top alaturi de personalitati feminine din Romania care au facut, in domeniul lor de activitate, performanta!! Dincolo de ceea ce se vede, in spatele rezultatelor stau o munca si o determinare uriasa, alaturi de o echipa care nu are voie sa oboseasca niciodata!! Pentru ca doar asa poti rezista emisiunilor in direct, zilnic, de aproape 16 ani!!! Va multumesc tuturor celor care mi-ati ramas aproape!! Multumesc, Revista Capital! 💖🙏🎉💪🏆 Va imbratisez!”, a fost mesajul postat de prezentatoarea de la Antena 1.

Cu toate acestea, nu toți au fost de acord cu ea și au declarat că a a primit acest premiu, doar pentru că, în emisiune, au apărut Vulpița și Viorel. „Premiul se datorează unor analfabeți care au făcut audiență… deci trebuie donat familiei de ologifreni, iar pentru tine 👏👏 că știi să ieși din diferite situații”, a fost comentariul primit de Mirela.

Însă, vedeta a primit și multe aprecieri, fanii felicitând-o pentru tot ceea ce a realizat până acum. „Pentru «Acces direct» nu este niciun motiv de a fi în nici un top. Dar pentru persoană, ca devenire în timp da, posibil”, „Felicitări si mult succes mai departe!❤️❤️❤️”, „Felicitari! Insa cred ca ti-ai cam stricat imaginea, mai ales de cand esti prezentatoare la «Acces direct». Insa, ai muncit mult si asa cum ai spus si tu, cu determinare! Asa ca… felicitari!”, „Felicitări!!! Și mult succes în tot ce va doriți! Sunteți o persoană speciala din toate punctele de vedere și aveți o familie ffff frumoasă cu copii fffff frumoși. Sa aveți parte numai de fericire și bucurii alături de cei dragi! 💞😘🌼🌸🌺”, au fost o parte din comentariile pozitive pe care Vaida le-a primit…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies