Home Stiri mondene Sunt căsătoriți de patru ani, dar nu poartă același nume de familie! De ce nu a preluat Adela Popescu numele „Vâlcan”

Sunt căsătoriți de patru ani, dar nu poartă același nume de familie! De ce nu a preluat Adela Popescu numele „Vâlcan”

de negriuelena

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton, sunt soț și soție de patru ani și au doi băieței minunați împreună, Andrei și Alexandru.

Cu toate acestea, Adela nu a preluat numele soțului, în cartea de identitate încă figurând sub numele de fată, „Popescu”.

Vedeta a oferit explicații cu privire la această situație, precizând că nu a avut timp să meargă la Evidența Populației să își schimbe numele, deși dorește să îl preia pe cel de „Vâlcan”.

„În buletin sunt «Popescu» încă, pentru că atunci când am făcut nunta eram foarte preocupați cu organizarea și schimbatul ăsta de acte mi s-a părut că e ceva ce nu mai puteam duce.

De atunci, în fiecare lună ne propunem să schimbăm actele. E un proces complicat. Nu-mi doresc să fiu «Popescu», nu mă interesează asta.

Copiii sunt «Vâlcan», oricum. Aștept o perioadă mai liberă în care să merg să schimb actele”, a spus Adela Popescu.

Singura perioadă mai liberă pe care au avut-o aceasta și soțul ei a fost în vară, când au preferat să își petreacă timpul împreună cu cei doi copii în vacanțe.

Surse: libertatea.ro, instagram.com

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies