Home Stiri mondene „Survivor România”, emisiune aranjată? Elena Ionescu s-a dat de gol după ce a câștigat

„Survivor România”, emisiune aranjată? Elena Ionescu s-a dat de gol după ce a câștigat

de negriuelena

Survivor România a stârnit numeroase conflicte nu doar în rândul participanților, ci și al fanilor.

Odată cu desemnarea câștigătoarei, Elena Ionescu, scandalurile au luat amploare, întrucât fanii emisiunii s-au împărțit în două tabere, cum era de așteptat: cei care o susțin pe artistă și cei care consideră că emisiunea a fost aranjată pentru ca ea să câștige.

Unii dintre aceștia susțin că Elena Ionescu s-ar fi dat de gol, cu doar câteva ore înainte, prin faptul că a „simțit” că va fi câștigătoarea.

„Toți sunt puternici, oricare dintre noi patru poate câștiga. Văd că Iancu are o susținere uriașă pe conturile de socializare.

Cred că el este favorit, dar, dacă nu e el, voi fi eu. Asta simt. Cred că am demonstrat de-a lungul acestei competiții care mi-a schimbat viața că merit, așa că sper.

Am trecut prin multe, poate voi reuși…”, a spus Elena Ionescu înainte de a începe finala Survivor România, conform Wowbiz.

Evident, fanii artistei au felicitat-o, pe când ceilalți s-au revoltat și au acuzat că emisiunea este aranjată, deoarece nu a fost corect ca aceasta să câștige.

„Felicitări, Elena! Ești un exemplu de caracter puternic! O ador și pe mama ta, este deosebită ❤”, a comentat un fan.

„Voi, ăștia, care judecați că nu merita, mergeți voi în locul ei să fiți umiliți cum a fost și ea, și câștigați și voi”, a apărat-o un altul.

Unii internauți sunt de părere că singurul mod prin care Elena Ionescu ar fi putut câștiga a fost prin „aranjarea” numărului de SMS-uri, astfel încât voturile publicului să fie în avantajul ei.

„A fost făcut totul la mișto! Mă așteptăm să câștige IANCU, nu Elena!!!! Iancu chiar a fost un luptător!!! Huooo numai fake-uri faceți!!!”, a scris o persoană.

„A câştigat cel mai slab participant! Ajutorul social a venit. Marea finală = SMS-uri în contul KD. Mulțumiri, votanților! Câtă mizerie!”, este comentariul unui alt fan revoltat al emisiunii…

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies