Home Stiri mondene Tatăl lui Gabi Bădălău nu vrea ca Bianca Drăgușanu să îi fie noră

Tatăl lui Gabi Bădălău nu vrea ca Bianca Drăgușanu să îi fie noră

de Buinoschi Andreea

Nu doar Claudia Pătrășcanu a avut ceva de spus în legătură cu relația dintre Bădălău și Bianca Drăgușanu, ci și tatăl omului de afaceri. Chiar și prietenii acestuia l-au sfătuit pe Niculae Bădălău să facă ceva în această privință.

Conform apropiaților fostului politician care au făcut declarații în cadrul emisiunii XNS, acesta crede că reputația Biancăi va afecta imaginea pe care o are fiului lui, mai ales acum, când este în plin scandal cu Claudia Pătrășcanu. Se pare că, din viziunea lor, situațiile în care este implicat sunt jenante și, pe termen lung, nu îi vor face bine.

În urmă cu ceva timp, Claudia Pătrășcanu i-a cerut lui Gabi Bădălău să facă un test antidrog, deoarece artista l-a acuzat, în nenumărate rânduri, că ar consuma substanțe interzise. Acum, iubitul Biancăi Drăgușanu a făcut testul și a declarat ca vrea să câștige custodia copiilor, deoarece le-ar fi mult mai bine lângă el.

„Probe de sânge și urină. Mi-au ieșit rezultatele de la clinica privată. Le am la mine. De aici (n.r. – INML) nu știu să spun. Mi-au lăsat un număr de telefon și mi-au zis să sun în câteva zile. Nu-mi spuneți ce a zis doamna Pătrășcanu, pentru că nu mă interesează. Altceva. Soția mea a cerut acest test în instanță. Instanța l-a respins, după care a făcut acuzații publice cum că eu m-aș ocupa cu așa ceva. Având în vedere că sunt transparent și nu ascund nimic, am făcut testul ăsta pentru mine, pentru familia mea și pentru copiii mei. Neavând nimic de ascuns, am venit și mi-am făcut testul la o clinică privată, cât și la INML, cel mai complex test toxicologic și așteptăm rezultatele. Nu am refuzat niciodată! Dacă iar îmi citați din fosta mea soție… nu am refuzat absolut nimic.

Nu vreau să fac circ. Nu vreau să mai apar. Importanți pentru mine sunt copiii și educația lor. De-asta sunt și unde sunt în momentul ăsta, pentru copii. Nu vreau să comentez ce zice soția mea. Am alte priorități. Prioritatea mea sunt copiii mei. Încă sunt căsătorit. Vreau să divorțez. Vreau cât mai repede să se pronunțe divorțul! Sunt convins că copiii au un viitor mai bun lângă mine și familia mea”, a spus Gabi Bădălău, pentru cei de la Antena Stars…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..