Home Stiri mondene Tavi Clonda a vorbit despre momentele grele dintre el și Gabriela Cristea

Tavi Clonda a vorbit despre momentele grele dintre el și Gabriela Cristea

de Clara

Tavi Clonda și-a deschis sufletul și, în cadrul unei emisiuni televizate, a vorbit despre relația pe care o are cu Gabriela Cristea, despre cele mai frumoase momente de care au avut parte până acum, dar și despre problemele pe care le au în cuplu.

„Evident, unul dintre cele mai speciale momente ale noastre a fost acela când s-a născut primul nostru copil, Victoria! A fost o senzație pe care nu o vom uita și este greu de egalat. Când se naște primul copil, părinții probabil știu despre ce e vorba. Și, evident, și când s-a născut al doilea copil, Iris, a fost un moment deosebit. Dar mai deosebit a fost atunci când am adus-o acasă și am realizat că avem doi copii. Iar primul a fost ziua în care ne-am căsătorit. A fost o zi superbă! Gabriela a fost foarte frumoasă.

Cel mai greu, cel mai greu? Nici nu știu. Nu au fost momente foarte grele. Adică în fiecare zi sunt probleme de rezolvat, dar nu ceva să-mi aduc aminte. Nu îți imagina că toate sunt roz și pufoase. Mai sunt probleme destul de mărunte și încercăm să le dăm uitării, să le rezolvăm și să le uităm. Nu mi-aș încărca memoria sau sufletul cu lucruri dureroase”, a spus acesta pentru emisiunea Star News.

„Evident că Tavi a fost mai afectat de pandemie. Dar nici la mine n-a fost mai uşor. Şi eu am avut o perioadă de vreo şase luni în care am stat, pentru că, atunci când a început pandemia, eu tocmai ce terminasem un proiect şi lucram la altul, dar televiziunile au stopat atunci tot.

S-a simţit asta şi din punct de vedere financiar şi, mai ales, din punct de vedere psihologic, pentru că nu ştii încotro s-o apuci. Şi, practic, am rămas amândoi acasă, cu doi copii mici şi cu ratele care veneau, în continuare, de la bancă. Aşa că a trebuit să ne scuturăm un pic şi să o luăm de la capăt”, a spus prezentatoarea pentru okmagazine.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies