Home Stiri mondene Tavi Clonda, declarații acide la adresa Mariei Constantin: „Băi, prințesă”

Tavi Clonda, declarații acide la adresa Mariei Constantin: „Băi, prințesă”

de Clara

Tavi Clonda a intervenit în scandalul iscat între Gabriela Cristea, soția sa, și Maria Constantin, după ce interpreta a jignit-o pe prezentatoare, spunând că este supraponderală, dar și că este rea.

„Așa a zis? Să fie sănătoasă! Adevărul că ești cam «rea» cu mine. Sexy și rea. Băi, prințesă, noi ne știm așa de bine cine suntem și cum suntem, iar lumea caută scandal, pe noi nu ne interesează. Cine vrea scandal să și-l ia. Să se bată singur, în oglindă. Și cine spune, de fapt, ăla este, știi? Ca măgarul din poveste. Nici nu știu de ce ai pronunțat niște nume. Nu vreau să fiu în aceeași propoziție cu persoane pe care nu le cunosc”, a reacționat artistul, conform cancan.ro.

În urmă cu doar câteva săptămâni, după declarațiile Mariei Constantin, mama adoptivă a Gabrielei Cristea i-a luat apărarea acesteia, spunând că nici Maria nu este perfectă și că, în loc să îi critice pe alții, mai bine s-ar uita la ea însăși.

„De 28 de ani de când e sub aripa mea, Gabriela nu a făcut altceva decât să își vadă de ale ei, să îi trateze pe toți cu bun-simț. Pe Gabriela nu a interesat-o niciodată cu cine s-a căsătorit Marcel Toader după divorțul cu ea. Acum, Gabriela este foarte devotată familiei sale și nu are timp de bârfe. Își iubește foarte mult familia. Faptul că Maria a plecat de lângă copilul său și și-a refăcut viața cu un alt bărbat spune multe despre ea.

Și Gabriela putea să iasă la atac și să o critice însă nu a făcut-o pentru că acest aspect nu o interesează pe ea, pe ea nu o interesează viața nimănui. Duduia Maria nu are niciun drept să vorbească despre Gabriela. Gabriela își vede de viața ei și atât. Păcat că Maria a trebuit să arunce asemenea vorbe. Fata asta chiar nu avea de ce să își dea cu părerea”, a declarat Paula Crăciunescu, potrivit playtech.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies