Home Stiri mondene Tavi Clonda îi dă replică Oanei Zăvoranu, după ce i-a luat peste picior

Tavi Clonda îi dă replică Oanei Zăvoranu, după ce i-a luat peste picior

de Clara

Zilele trecute, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au plecat la munte, câteva zile. După ce a văzut mai multe fotografii și filmulețe cu ei, Oana Zăvoranu i-a criticat, deoarece ar fi mâncat foarte mult.

După glumele care au fost făcute pe seama lor, artistul a reacționat. „Nu avem nimic în comun cu respectiva”, a spus Tavi Clonda pentru playtech.ro.

„Îmi doresc să fac un film. Este unul dintre planurile mele. Este o mare provocare. Aș vrea să fac inclusiv un documentar despre anumite pasaje din viața mea. Când zic «documentar», mă refer la acel gen de documentare pe care le vedem pe Discovery Investigation, cu oameni care au participat, care vin cu mărturii”, a spus Oana Zăvoranu pentru un post de televiziune, conform sursei menționate anterior.

În urmă cu puțin timp, actrița a dezmințit toate zvonurile legate de divorțul de soțul ei. „Noi suntem mai bine ca niciodată, ne ocupăm de lucruri serioase, avem grijă de clinica noastră, care este «copilul» nostru iubit. ❤️🙏❤️.
Suntem fericiți că, la sfârșitul fiecărei zile, ne rezolvăm treburile într-o lume din ce în ce mai anormală, ne vedem de proiectele în derulare, care, mulțumim lui Dumnezeu, sunt destule și vă vor bucura pe cei buni și normali, ne trăim din plin frumoasa noastră poveste de dragoste, (…) o căsnicie care nu se clatină deloc și un viitor împreună care sună bine de tot 🙏.

Acest mesaj e pentru toți cei care nu pot dormi de grija mea sau a căsniciei mele, a averii mele, a faptului că sunt Oana Boss, indiferent prin câte am trecut în viață, că sunt frumoasă, sănătoasă și arăt extraordinar de tânără, chiar dacă am făcut 48 de ani, că sunt smart, că nu mă doboară nimeni și nimic, că sunt o luptătoare, că fac lucruri care nu rămân neobservate, că reușesc să creez trenduri și sunt un lider înnăscut, că am un business de succes, curat și la standardele cele mai înalte”, a spus aceasta pe rețelele sociale…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies