Home Stiri mondene Tavi Clonda, probleme în căsnicia cu Gabriela Cristea: „Am fost supărat pe ea”

Tavi Clonda, probleme în căsnicia cu Gabriela Cristea: „Am fost supărat pe ea”

de Clara

Tavi Clonda a recunoscut, de curând, că el și Gabriela Cristea au trecut și prin momente mai tensionate de-a lungul timpului, dar mereu au găsit calea spre împăcare.

„Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata. Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire!

Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puţin aşa este la mine şi la Gabi. În primul rând, comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă. Ar mai fi şi altele, dar, în opinia mea, astea sunt cele mai importante”, a spus Tavi.

În urmă cu ceva timp, Gabriela Cristea a vorbit despre modalitatea în care ea și Tavi își împart treburile casnice. „Aveam pe cineva care ne ajută la curățenie, dar, din păcate, nu mai primim pe nimeni acum în casă, ținând cont de situația actuală și, atunci, noi ne ocupăm de tot ce înseamnă îngrijire, spălat, călcat, făcut curățenie, mâncare, avut grijă de fete. Practic, meseria de casnic sau casnică este cea mai grea din lume. Am încercat să ne împărțim cumva sarcinile.

Eu mă ocup de partea de bucătărie, gătesc, spăl, calc și fac curățenie, mă ocup ca toate lucrurile să fie îngrijite. În schimb, Tavi se ocupă exclusiv de datul cu aspiratorul. Mie mi se pare, oricum, o treabă pe care trebuie să o facă bărbații, pentru că e mai greu de făcut sau, cel puțin, mie îmi este foarte greu. În ceea ce privește fetele, ne ocupăm amândoi. Atunci când are el treabă, mă ocup eu și invers, iar, atunci când suntem amândoi acasă, ne ocupăm amândoi de fete”, a spus prezentatoarea în cadrul unui interviu acordat pentru click.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies