Home Stiri mondene Tavi Colen, despre o posibilă împăcare cu Alin Oprea: „E de neiertat”

Tavi Colen, despre o posibilă împăcare cu Alin Oprea: „E de neiertat”

de Buinoschi Andreea

De curând, Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, a fost invitat în cadrul unei emisiuni televizate, unde a vorbit despre posibilitatea de a relua prietenia cu Alin Oprea. Acesta nici nu vrea să audă de așa ceva și s-a arătat foarte dezamăgit de cele întâmplate.

„Cea mai mare durere a mea este că eu am căzut de undeva de sus. M-a durut foarte tare, am suferit o perioadă de un an, aproape doi, nu vorbeam cu nimeni. Singura care m-a ținut așa pe linia de plutire a fost Ema. Eu am căzut ca un bolovan.

Am luat-o, nu de la zero, de la -2. Nu aveam nici scule, nici bani, nici concerte, nici nimic. Și-a luat Alin toate cele, piesele, discurile, numele, tot, am zis: «Hai, bine, ia-ți-le, bagă-ți-le undeva». Dar n-a reușit, se pierde totul. De la orice trupă de unde pleacă solistul vocal, este cam gata. Din punct de vedere muzical, noi eram ok, puteam să o mai ducem.

Nu ne împăcăm. La noi e o chestie de familie, financiară. Mie mi s-a părut un fel de infracțiune să iei numele, eu am dat numele acela. Și să și premeditezi chestia asta cu ani înainte. Nu că e de neiertat, dar mi se pare urât”, a spus Tavi Colen în cadrul emisiunii XNS.

„Eu l-am condamnat pe Alin Oprea la uitare. Nu m-a întrebat nimeni nimic despre împăcare. Răspunsul este «nu» pe toate fronturile. Nici nu a fost vorba vreodată de așa ceva. El a spus că s-ar împăca cu mine, dar eu nu vreau. Nu am mai vorbit niciodată cu el de 11 ani. Nu cred că mi-ar fi cerut sprijin moral la câte mi-a făcut. Nu cred că are curajul să mă sune. Pe mine nu mă interesează acest subiect și nu vreau să discut despre acest subiect deloc”, a mai spus artistul, în urmă cu aproximativ un an…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies