Home Stiri mondene Tavi Colen neagă orice împăcare cu Alin Oprea: „L-am condamnat la uitare”

Tavi Colen neagă orice împăcare cu Alin Oprea: „L-am condamnat la uitare”

de Buinoschi Andreea

Tavi Colen și Alin Oprea au făcut ravagii în urmă cu mai mulți ani, când făceau parte din trupa Talisman. Cu puțin  timp în urmă, au apărut zvonuri conform cărora cei doi s-ar împăca, după un scandal care durează de peste un deceniu. Acum, Tavi a infirmat toate zvonurile, spunând că nimic nu îl va face să îl ierte pe Alin Oprea.

„Eu l-am condamnat pe Alin Oprea la uitare. Nu m-a întrebat nimeni nimic despre împăcare. Răspunsul este «nu» pe toate fronturile. Nici nu a fost vorba vreodată de așa ceva. El a spus că s-ar împăcat cu mine, dar eu nu vreau. Nu am mai vorbit niciodată cu el de 11 ani. Nu cred că mi-ar fi cerut sprijin moral la câte mi-a făcut. Nu cred că are curajul să mă sune. Pe mine nu mă interesează acest subiect și nu vreau să discut despre acest subiect deloc”, este răspunsul tranșant al lui Tavi Colen.

„Alin a suferit în toți acești ani după Tavi, ei erau de nedespărțit. L-a măcinat, pentru că în adâncul sufletului său a știut care sunt adevăratele motivele care au dus la ruptură. Alin a încercat prin mai multe mijloace să îi transmită lui Tavi că îi pare rău pentru tot și că i-ar face plăcere să aibă o discuție și să își rezolve problemele. Tavi nu este ușor de înduplecat însă are un suflet mare și sunt sigur că are puterea să ierte. Nu este exclus ca în curând să vedem trupa Talisman reunită”, a declarat o persoană apropiată artiștilor pentru cei de la playtech.ro.

Mia mult decât atât, se pare că unul dintre motivele despărțirii a fost chiar Larisa Oprea, cea care nu s-a înțeles prea bine cu Tavi, reproșându-i multe lucruri…

„Larisa a afirmat atunci că mâncam la ei şi-mi spăla chiloţii. A uitat să spună însă că oalele erau ale mele. La fel şi maşina de spălat în care îmi puneam chiloţii. Apoi a încercat să acapareze tot. Să o facă pe managerul trupei”, a declarat Colen pentru retetesivedete.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies