Home Stiri mondene „Telenovela” a ajuns la final. Soții Stegaru s-au întors în Blăgești

„Telenovela” a ajuns la final. Soții Stegaru s-au întors în Blăgești

de Clara

După opt luni în care au fost subiectul principal al emisiunii Acces direct, Vulpița și Viorel au plecat definitiv din București. Aceștia s-su întors la copilul lor și nu vor mai fi prezenți în emisiune. Anunțul a fost făcut chiar de Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii.

„Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere (…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis «Veronico, vii și tu? Domnul Dumitru te iartă, copilul are nevoie de voi, de două zile plânge de dorul mamei și al tatălui» Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte”, a declarat Mirela.

„Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!”, au continuat aceasta.

În cadrul unui interviu acordat celor de la dcnews.ro, Mirela a vorbit despre cum a început totul: „Nu ne-am propus să facem asta niciodată, noi am fost cei care am abordat un subiect ce venea exact pe genul emisiunii «Acces Direct», adică de a rezolva niște probleme ale unor oameni simpli, care nu știu unde să ceară ajutor, care nu au informații, care nu sunt ajutați de comunitățile locale. Sună la noi, ne spun despre ce e vorba, că-i vorba de violență fizică, de violență domestică, de agresare de copii, de violuri, habar n-am. Atunci, am tratat subiectul acesta exact ca pe un subiect de zi cu zi.

N-aveam de unde să știm explozia de audiență și interesul publicului. Tocmai de aceea, ne-am hotărât să facem un serial cu și despre viața reală a unor oameni din unul dintre cele mai sărace județe din Uniunea Europeană, județul Vaslui. Ei sunt exponenții unei categorii de public și cred eu că realitatea nu are voie și nu trebuie să fie cenzurată de nicio instituție din țara asta, pentru n-am făcut decât să arătăm o realitate și lăsăm natura vieții lor să-și ducă cursul mai departe”…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies