Home Stiri mondene Teo Trandafir a fost prima persoană care a aflat că va fi colegă cu Dan Negru

Teo Trandafir a fost prima persoană care a aflat că va fi colegă cu Dan Negru

de Clara

Teo Trandafir a fost prima persoană care a aflat că Dan Negru va veni la Kanal D. Acest lucru a fost dezvăluit chiar în emisiunea sa, unde a stat de vorbă cu noul său coleg.

„Eu n-am stat niciodată cu Teo în același platou. Unul din prietenii care a auzit de la început de tot că vreau să fac o schimbare majoră în viața mea este Teo. Povestim de multă vreme. (…) Lumea de televiziune e frumoasă și e mică. Banii sunt mulți. Eu cu Teo suntem pe două școli de televiziune diferite”, a spus acesta, conform cancan.ro.

„Îmi trimite, la un moment dat, un mesaj din senin, scria: «Vin!». și cu o inimă roșie. Mesajul original a fost din 2017. Ai recitit mesajele noastre și ai ajuns aici”, a spus Teo Trandafir.

„Televiziunea din România ar pleca dacă voi nu ați mai fi. Și voi ați avut mentorii voștri”, a continuat Bursucul.

Recent, prezentatorul a acordat un interviu pentru cei de la viva.ro și a vorbit despre perioada de aur a televiziunii, dar și despre cele mai de succes prezentatoare de până acum.

„I-am prezentat pe Dan Spătaru și Stela Popescu, după cum i-am prezentat pe Selly sau Smiley. Fiecare generație are strălucirea ei. Nu cred în teoria că cei de dinainte aveau calitate și cei de acum sunt lipsiți de farmec. Problema celor de acum e abundenţa, pentru că au apărut multe medii de exprimare – online, streaming, Tik Tok, YouTube, TV, de toate. Înainte, exista doar televizorul, de asta ideea de golden age.

Chiar și în televiziune, astăzi, sunt zeci de posturi TV cu sute de prezentatori, pe când, în golden age, în anii 1990-2000, existau doar două-trei televiziuni. De asta Esca, Răduleasca, Negru sau Brenciu suntem branduri pe care publicul le asociază cu TV-ul. Pentru că venim din golden age-ul televiziunii românești. Abundenţa e problema generației de acum. Azi poți să fii celebru fără TV, doar cu ajutorul online-ului, ba chiar poți să intri în Parlament fără să te susțină vreo televiziune”, a spus noua vedetă Kanal D pentru viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies