Home Stiri mondene Teo Trandafir a povestit cum i-a spus Mayei că este adoptată: „Îl rugam pe Dumnezeu să…”

Teo Trandafir a povestit cum i-a spus Mayei că este adoptată: „Îl rugam pe Dumnezeu să…”

de negriuelena

Teo Trandafir, în vârstă de 51 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite personalități din showbizul românesc. Aceasta are o carieră ce le inspiră pe multe femei care doresc să aibă succes în televiziune, dar totodată reprezintă și un model demn de urmat în viața din spatele camerelor de filmat.

De curând, aceasta a oferit un interviu în care a povestit cât se poate de sincer despre când și cum i-a spus fiicei sale, Maya, care acum are 15 ani, că este adoptată, și a dezvăluit și care a fost reacția sa. „S-a născut așa, nu percepe altfel. Chiar o întreba o tipă cum e să fii fata lui Teo Trandafir și eram și eu de față și mi-am dat seama că nu îmi pusesem problema atât de serios pe cât ar fi trebuit. Și i-a explicat doamnei respective că sunt avantaje, dar și dezavantaje, faptul că tu trebuie să demonstrezi mai mult decât alții, că tu trebuie să fii mai puțin contestabilă, pentru că se presupune că tu ești fata lui Teo Trandafir și că ție ți se cuvin anumite lucruri. E ca la mine cu examenul de șofer. Când am dat eu examenul pentru permis, m-au ținut mult mai mult decât pe ceilalți concurenți, pentru că eram doamna Teo și în spatele meu era o mașină de Poliție. M-au dus pe un traseu pe care mergea toată lumea, doar că m-au ținut mult mai mult, tocmai ca să se asigure că doamna Teo nu face porcării”, a declarat Teo Trandafir.

Cât despre momentul în care i-a explicat că nu este ea cea care a adus-o pe lume, Teo Trandafir a detaliat: „I-am spus undeva la doi ani și jumătate, mi-am dat seama că e momentul, pur și simplu m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza și mi-a rămas momentul întipărit în minte. Am întrebat-o: «Auzi, tu vezi perdelele astea colorate? Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu nu erau». Și a început să mă întrebe: «Dar, înainte de a veni eu, păsările astea erau?». «Nu». «Și tu ce făceai?». «Eu plângeam». «De ce?». «Pentru că Îl rugam pe Dumnezeu să îmi trimită un înger și atunci ai venit tu purtată de patru îngeri într-un cearșaf». «Și unde m-au pus?». M-am dus în curte și i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii și, din momentul ăla, totul a început să se coloreze. Ea, cu mintea ei de până în trei ani, putea să își imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinație, câtă esență a adus în viața mea”.

Și Maya a vorbit în urmă cu puțin timp despre legătura specială dintre ea și Teo Trandafir, dovedind inteligență și o perspectivă matură. „N-aş putea să spun «mamă» cuiva care nu s-a implicat sub nicio formă în cultura pe care o am, în ce ştiu azi…Şi asta cu sângele, după părerea mea nu e cea mai potrivită chestie. Sunt fraţi de sânge care nu se înţeleg şi copii de sânge şi tot felul…care nu au relaţii tocmai potrivite cu părinţii lor”, a declarat fiica lui Teo Trandafir…

Surse: viva.ro, stirimondene.fanatik.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies