Home Stiri mondene Teo Trandafir a recunoscut ce dependență are. Nimeni nu ar fi bănuit care este aceasta

Teo Trandafir a recunoscut ce dependență are. Nimeni nu ar fi bănuit care este aceasta

de negriuelena

09Deși a suferit multe transformări de-a lungul anilor, Teo Trandafir, în vârstă de 51 de ani, afirmă că nu este adepta operațiilor estetice.

Cu toate acestea, vedeta dorește să încetinească procesul îmbătrânirii, motiv pentru care investește în produse de ultimă generație sau proceduri non-invazive.

După operația de micșorare a stomacului, Teo Trandafir a apelat la medicii esteticieni, întrucât au fost necesare mici corecturi, dar, după cum susține cunoscuta prezentatoare TV, acestea nu au fost de natură chirurgicală.

Vedeta a apelat la injecții cu acid hialuronic sau colagen pe care ulterior le-a înlocuit cu diverse suplimente alimentare ce au devenit dependența ei, deoarece acționează din interiorul organismului spre exterior.

Teo Trandafir a recunoscut că folosește frecvent suplimente cu colagen sau alte asemenea ingrediente destinate întreținerii pielii și părului.

Deoarece dorește să nu ajungă în situația de a nu fi recunoscută la televizor, prezentatoarea TV, astfel că de aceea a renunțat la injecții și preferă suplimentele alimentare în locul lor.

Injecțiile cu acid hialuronic sau colagen schimbă, în timp, fizionomia.

„Nu mi se pare o rușine să vii din când în când să-ți faci o hidratare, să-ți faci un masaj, nu mi se pare vreo ilegalitate, atât timp cât este de bun-simț.

Nu mi-am injectat niciodată cine știe ce, ca să apar altă persoană și de nerecunoscut la televizor”, a declarat Teo Trandafir.

Aceasta a recunoscut acum ceva timp și faptul că, din cauza programului solicitant pe care îl are, nu poate avea o alimentație corespunzătoare, deoarece nu poate lua masa la ore fixe, dar micșorarea stomacului o ajută să se sature din porții mici.

„Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Puţini ştiu că dimineaţă pun în gură doar două feliuţe mici de pâine, iar la prânz o ciorbă o descânt în… două ore!

Dimineaţă, mănânc acelaşi lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva.

Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuţe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluţă şi o apișoară şi gata. Pe urmă, ajung la serviciu.

Acolo, sistematic îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore, ce mai…o descânt, nu o pot savura dintr-odată, ca oamenii obișnuiți.

După aia, în timpul emisiunii, mai îmi iau pufuleţi, dacă mi se face rău de foame. La final, mai aştept la pomană, poate mă mai cheamă şi pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit!”, a spus Teo Trandafir…

Surse: libertatea.ro, viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies