Home Stiri mondene Teo Trandafir a vorbit despre relatia cu fiica ei adoptata: “Când am văzut-o prima dată avea 50 de centimetri…”

Teo Trandafir a vorbit despre relatia cu fiica ei adoptata: “Când am văzut-o prima dată avea 50 de centimetri…”

de Arseni Ana

Teo Trandafir este mama de adolescenta. Tanara Maia are deja 16 ani, si chiar daca mama ei este o celebritate in Romania, oamenii nu stiu multe despre viata ei personala.

Teo a vorbit despre relatia pe care o are cu Maia. I se pare incredibil ca are deja copil adolescent.

“Văzând-o în fotografii realizez că a devenit o domnișoară în toată regula. Când am văzut-o prima dată avea 50 de centimetri, acum are 164, ceea ce mi se pare extraordinar. Sunt fericită că mi-am dus misiunea până la capăt, mai are puțin până la majorat, când va deveni adult.”, a declarat Teo Trandafir intr-un interviu pentru Libertatea.

Teo Trandafir a vorbit despre relatia cu fiica ei adoptata Când am văzut-o prima dată avea 50 de centimetri

Teo a aplicat cateva reguli stricte in educatia Maiei si din acest motiv astazi au o relatie foarte frumoasa.

“De când era copil, tocmai pentru că știam că va veni acest moment (n.r. al adolescenței), nu mi-am permis niciodată să intru la ea în cameră fără să bat la ușă. Și reciproca este valabilă. Ne-am respectat spațiul personal. Momentele ei trebuie să și le trăiască cum simte ea. Se duce în cameră, face ce are de făcut, vorbește cu cine vrea. Dacă este ceva care mi se pare demn de dispreț este să interzici ceva cuiva. Eu am fost adepta recomandărilor, a discuțiilor constructive, a explicațiilor atunci când a fost nevoie.”

Teo Trandafir a vorbit despre relatia cu fiica ei adoptata Când am văzut-o prima dată avea 50 de centimetri

Teo a mai recunoscut ca Maia este cea care este mai protectiva cu ea, si are liber la toate retelele sociale.

“Maia este un om cu o putere incredibilă. Nu are nevoie de protecția mea și de deciziile mele. Nu știu ce vorbește ea pe contul ei de Instagram. Cred că la 16 ani e suficient de <<coaptă>> încât să știe. Și-a luat hate de mică. Dar este suficient de matură să înțeleagă și este mult mai dură decât pare. Are un discernămând fantastic și, la un moment dat, când am fost eu victima unui bullying din partea unui tânăr cam de vârsta ei, ea a fost cea care a luat atitudine.”, a mai marturisit Teo Trandafir.

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies