Home Stiri mondene Teo Trandafir a vorbit despre salariul pe care îl are la Kanal D

Teo Trandafir a vorbit despre salariul pe care îl are la Kanal D

de Clara

Teo Trandafir a vorbit despre salariul pe care îl are în televiziune. Aceasta nu a spus suma pe care o câștigă, dar a spus că este foarte cumpătată și se axează asupra lucrurilor de care are nevoie.

„Am investit în casa în care locuiesc, în copilul pe care îl am și care merge la o școală privată, care nu este tocmai ieftină. Oamenii au senzația că toți banii pe care îi câștigi îți rămân. Nu își imaginează că plătești taxe uriașe la stat, ai rate, oameni cu care colaborezi și pe care trebuie să îi remunerezi.

Pe măsură ce banii vin, se și duc în mod misterios. Și eu mă întreb ce am făcut cu banii, pentru că nu am mai fost într-o vacanță de ani de zile, pentru că mă gândesc la cheltuielile pe care le am, școala fiicei mele, rate, investiții în casă. Da, mă chivernisesc și eu, pentru că nu îmi plătește nimeni altcineva toate lucrurile de care, în familie, avem nevoie”, a spus Teo Trandafir, conform cancan.ro.

„Am pierdut, s-a întâmplat, am riscat… tot bani se numesc. Că s-au dus pe apa sâmbetei… asta este. Pierzi, câştigi, negustor te numeşti. Eu bani am făcut şi îi voi putea face în continuare. Nu sunt un foarte bun gestionar al banilor, îmi plac foarte mult casele, cred că am o slăbiciune.

Nu sunt atât de bogată cât mi-aş dori să fiu. Dacă ne raportăm la un profesor universitar, da, sunt un om bogat. Dacă ne raportăm la un primar de comună, sunt un om atât de sărac… încât, după ce i-am vizitat casa şi mă întorc la mine, am impresia că am intrat în coteţul câinelui”, a mărturisit prezentatoarea în cadrul emisiunii 40 de întrebări.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies