Home Stiri mondene Teo Trandafir, mărturisiri despre vaccinul anti-Covid: „O să declanșez o mică isterie”

Teo Trandafir, mărturisiri despre vaccinul anti-Covid: „O să declanșez o mică isterie”

de Buinoschi Andreea

Teo Trandafir a făcut un anunț care va stârni foarte multe reacții. Prezentatoarea a declarat că se va vaccina împotriva coronavirusului, deoarece nu mai vrea să stea cu teamă și își dorește ca totul să revină la normal cât mai repede. Mai mult decât atât, vedeta a spus că nu este împotriva vaccinului, declarând că le-a făcut pe toate, inclusiv pe cele împotriva gripei.

„O să declanșez o mică isterie, dar sunt omul care s-a vaccinat dintotdeauna. Sper ca acest an să mă găsească vaccinată și cu rapel făcut cât mai curând. În felul ăsta m-aș simți mai ocrotită, chiar dacă aș purta în continuare masca. Ar fi un scut de protecție. Mi-am făcut și vaccinul antigripal.

N-am avut curaj să mă pup cu nimeni, decât dacă am fost luată prin surprindere, să ies la cumpărături, să fac lucruri la limita inferioară a pericolului. N-am vizitat pe nimeni din zona de risc. Nu am avut să mă îmbolnăvesc, ca să nu ajung la spital.

Pentru toate lucrurile pentru care oamenii din jurul meu au fost îngrijorați. Pentru că mi-am păstrat sănătatea, pentru că niciunul dintre membrii familiei, prietenii, cunoscuții nu au avut necazuri. Am evitat extremele și am trecut cu eleganță peste situația actuală care a pus presiune pe mentalul colectiv și a făcut din noi, oamenii, mici monstruleți care urlă mai rău decât ar fi cazul. De când cu covid, a fost de la început o isterie, există sau nu există, nu s-a putut discuta normal. Eu sunt recunoscătoare că pot discuta fără patos despre aceste lucruri”, a spus prezentatoarea, pentru cei de la ciao.ro.

Cu toate acestea, Teo este conștientă de reacțiile pe care afirmațiile sale le vor stârni, dar este pregătită să le țină piept, deoarece vrea să facă tot ceea ce este bine pentru sănătatea sa…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..