Home Stiri mondene „The Sun”, dezvăluire-bombă: Simona Halep ar avea un iubit pe care îl ține ascuns. Cum arată acesta

„The Sun”, dezvăluire-bombă: Simona Halep ar avea un iubit pe care îl ține ascuns. Cum arată acesta

de negriuelena

Publicația The Sun a adus din nou în prim-plan viața personală a Simonei Halep, în ciuda faptului că aceasta este extrem de discretă. Potrivit acestui tabloid, îndrăgita tenismenă ar avea de mai mult timp o relație cu Radu Barbu, relație pe care se străduiește să o mențină ascunsă de ochii publicului.

Articolul din The Sun se numește „Simona Halep și Radu Barbu sunt împreună? Cum l-a cunoscut campioana de la Wimbledon?”.

Jurnaliștii au readus în discuție acest subiect pe baza unei vacanțe pe care cei doi au petrecut-o în Italia, mai exact pe Riviera Italiană, la sfârșitul anului 2017, când au fost fotografiați împreună de paparazzi. În imaginile respective, Simona și Radu păreau a fi foarte apropiați.

„Au încercat să evite toate aparițiile în public, ba chiar le-au spus și prietenilor că nu este nicio relație de iubire între ei”, se arată în The Sun.

„Cei doi nu și-au oficializat niciodată relația și le-au spus prietenilor că nu există nimic romantic între ei. Totuși, au fost surprinși împreună într-o vacanță în Italia”, au mai scris jurnaliștii englezi.

Radu Barbu este din Pitești, dar a studiat în SUA, unde a absolvit cursurile Universității din Texas. Acesta participat ca junior la mai multe turnee de tenis din lume, iar apoi s-a reîntors în orașul natal, unde lucrează ca antrenor de tenis la o școală de juniori, conform collegetennisnline.com.

Într-un interviu pe care Simona Halep l-a acordat pentru Pro TV a vorbit despre calitățile pe care trebuie să le aibă, în viziunea sa, bărbatul ideal.

„Bărbatul ideal pentru mine trebuie să fie sensibil, să fie bland. Adică să se poarte frumos cu mine. Să ţină la mine ca persoană. Partea fizică mi se pare că este pe planul al doilea. Mi-aş dori un bărbat care să fie sensibil.

Nu iubesc pe nimeni acum, acum nu există nimeni, dar sunt deschisă şi îmi doresc să-mi găsesc iubirea, cum spuneți”, a declarat Simona Halep…

Surse: cancan.ro, digisport.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies