Home Stiri mondene Theo Rose spune cum se înțelege cu Smiley, în rolul de jurați

Theo Rose spune cum se înțelege cu Smiley, în rolul de jurați

de Clara
  • Theo Rose și Smiley împart scaunul de jurat de la „Vocea României”.
  • Pentru prima dată în istoria emisiunii, doi jurați vor face echipă.
  • Theo Rose a declarat faptul că Smiley o ajută extrem de tare, mai ales că el este singurul antrenor care a ocupat scaunul de jurat în toate sezoanele de până acum.

Theo Rose și Smiley împart scaunul de jurat de la „Vocea României”. Pentru prima dată în istoria emisiunii, doi jurați vor face echipă, iar acesta este încă un moment care dă de înțeles că sezonul va fi unul de excepție.

La doar 25 de ani, Theo Rose se bucură de o carieră în plină ascensiune, iar scaunul de jurat o va ajuta și mai mult din acest punct de vedere.

Theo Rose îi este recunoscătoare lui Smiley

Theo Rose a declarat faptul că Smiley o ajută extrem de tare, mai ales că el este singurul antrenor care a ocupat scaunul de jurat în toate sezoanele de până acum. De asemenea, artista susține că antrenorul are ce să o învețe din punct de vedere profesional, lucru ce îi dă foarte multă încredere în ea.

Theo recunoaște că l-a îndrăgit mereu pe Smiley și întotdeauna și-a dorit să îl cunoască personal. Între ei s-a creat o legătură foarte specială și, în majoritatea cazurilor, sunt pe aceeași lungimă de undă.

Cei doi rezonează foarte bine, motiv pentru care lucrurile decurg extrem de bine între ei, mai ales datorită chimiei care a luat naștere.

Cei doi jurați se înțeleg de minune

„E frumos! Până la urma urmei, Smiley e una dintre vedetele pe care eu mi-am dorit să le cunosc de când eram mică și am avut mari emoții, dar m-am bucurat, pentru că e un om cald, mă susține și chiar mă lasă să încerc orice.

Contează foarte mult chestia asta pentru mine. Ne bucurăm de o experiență mișto. S-a legat chimia între noi, după câteva episoade filmate. În proporție de 70%, cred că simțim, cumva, când e vorba de o voce care s-ar potrivi în echipa noastră. Adică rezonăm și mă bucur tare”, a spus Theo Rose pentru PRO TV.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies