Home Stiri mondene Ți-l mai amintești pe Lucian Viziru? Iată ce face acum și de ce nu s-a mai auzit nimic despre el!

Ți-l mai amintești pe Lucian Viziru? Iată ce face acum și de ce nu s-a mai auzit nimic despre el!

de negriuelena

Lucian Viziru, în vârstă de 42 de ani, făcea ravagii prin rândul doamnelor și domnișoarelor în urmă cu circa 15 ani, pe când cariera lui atinsese apogeul în domeniul muzicii și al actoriei, acesta având roluri importante în telenovele precum Lacrimi de iubire, Iubire ca-n filme, Inimă de țigan, Regina.

După ce a părăsit lumea showbizului și a plecat definitiv din România, acesta a decis să se dedice unei pasiuni vechi, despre care puțină lume are habar. Este vorba despre tenis, Lucian Viziru având în palmares mai multe titluri și trofee, fiind pasionat de acest sport încă de pe vremea când era copil. Astfel, a început o viață nouă în Germania, unde a pornit de la zero și s-a angajat drept antrenor de tenis profesionist.

„Acolo am făcut foamea. Toată ziua mâncam o banană sau două până seara când ajungeam acasă”, a spus Lucian Viziru în urmă cu ceva timp, citat de evz.ro.

Fratele său, Augustin Viziru, a vorbit, recent, despre fratele său și a povestit despre viața pe care o duce acesta în Germania. Totodată, Augustin a dezvăluit și greutățile cu care s-a confruntat familia lor în perioada în care Lucian a decis să se mute în străinătate.

„Fratele meu, Lucian Viziru, este antrenor de tenis profesionist. Pe el nu îl mai interesează viața publică. Nu înțeleg, dar apreciez ce face. E ceva foarte greu la vârsta lui… a dat dovadă de curaj, a luat-o de la zero.

Când a trebuit să-l operăm pe tata de cancer, am avut nevoie de aproape 100.000 de euro. Eu aveam un credit ipotecar, am plătit din el, când nu am mai putut să-l plătesc la timp pentru că, efectiv, nu aveam de unde, a venit banca şi a luat tot: şi ce aveam şi ce nu mai aveam.

Lucian Viziru

Fratele meu s-a mutat în Germania de ceva ani, a ieşit complet din scena publică. A considerat că nu asta îl face fericit. Noi am crescut într-o familie de sportivi, bunicul nostru a fost un nume mare în tenisul românesc, multă lume nu ştie.

Îi place lui tenisul, are copii, îi antrenează, stă în Germania și e mult mai fericit. În ultima vreme nu am apucat să ne vedem pentru că eu tot am stat pe aici, pe la București, el nu a apucat să vină pentru că are foarte mulți copii acolo…

La un moment dat mi-a spus: «Haide, vino și tu încoace să mă ajuți, că nu mai fac față», dar nu este stilul meu. Eu nu am răbdarea lui sub nicio formă”, a declarat Augustin Viziru, citat de cancan.ro.

Sursa: ciao.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies