Home Stiri mondene Toată lumea o cunoaște pe Andreea Marin, dar iată cât de frumoasă este sora ei!

Toată lumea o cunoaște pe Andreea Marin, dar iată cât de frumoasă este sora ei!

de negriuelena

Pe Andreea Marin, în vârstă de 44 de ani, o cunoaște toată lumea. Puțini însă știu că are o soră mai mică ce este la fel de frumoasă ca vedeta.

Sora Andreei Marin se numește Cristina Chiser, are 39 de ani și nu face parte din showbiz, profesând în domeniul financiar.

Cristina Chiser are ochii albaștri, este vopsită blondă, iar zâmbetul este la fel de frumos ca al surorii sale celebre. Aceasta are doi copii: un băiat și o fată.

De curând, fosta prezentatoare TV a postat fotografii pe pagina sa de Instagram în care apare alături de sora sa, purtând același model de rochie.

„Același model, în culori diferite, purtat şi accesorizat diferit, văzut în lumină de interior sau în lumină naturală.

Cea cu care v-aţi obişnuit sunt eu. Cea mai tânără şi sexy e sora mea. Aşa că împreună echilibrăm situaţia”, a scris Andreea Marin în dreptul fotografiei.

„Îi admir vocația de mamă. Este o mamă extraordinară! Ea și soțul ei sunt pe aceeași lungime de undă la acest capitol: își cresc copiii singuri, fiind ajutați doar ocazional de bunicii micuților. (…)

Noi am rămas însărcinate aproape în același timp, pentru că între primii noștri copii, Violeta și Luca, băiețelul cel mare al Cristinei, este o diferență de cinci luni”, a afirmat în urmă cu câțiva ani Andreea Marin pentru adpm.ro.

„Odinioară, eram două surori ce își petreceau timpul liber împreună «ca fetele» și se bucurau să împărtășească orice noutate sau curiozitate.

Peste timp, am devenit mămici și astăzi ieșim cu fetele noastre ce au aceeași diferență de vârstă ca și noi, retrăind parcă propria copilărie când le priveam așa cum sunt, vesele, pline de energie, de întrebări și ghidușii. (…)

Avem domnișoare cu acte în regulă, ce să mai vorbim…”, a scris, la un moment dat, Andreea Marin pe contul său de Instagram…

Sursa: okmagazine.ro, cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies