Home Stiri mondene Toată lumea o cunoaște pe Mirela Vaida, dar iată cum este și soțul său!

Toată lumea o cunoaște pe Mirela Vaida, dar iată cum este și soțul său!

de negriuelena

Actrița și prezentatoarea TV Mirela Vaida este foarte îndrăgită de public, dar puține persoane cunosc detalii despre soțul său, pe nume Alexandru. Într-un interviu acordat în urmă cu puțin timp, aceasta povestit câteva amănunte despre alesul inimii sale, cel cu care este căsătorită de nouă ani.

Soțul Mirelei Vaida nu este o persoană publică și nici nu își dorește să devină cunoscut, acesta fiind de felul său mai retras, în acest sens fiind total opus partenerei sale de viață, care adoră să fie în fața camerelor de filmare. Conform soției sale, Alexandru este director comercial în cadrul unei companii și este nevoit să plece destul de mult prin țară, în interes profesional. Acest lucru nu reprezintă însă un impediment în căsnicia lor, fiecare tratând cu respect meseria celuilalt.

Soțului Mirelei Vaida nu îi place să apară în fotografii sau să fie filmat, de aceea lipsește din imaginile pe care vedeta le postează pe conturile sale de socializare.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine, pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană publică, respect treaba asta”, a declarat Mirela Vaida într-un interviu acordat acum ceva timp pentru VIVA!.

Mirela Vaida sot

„Călătorește şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş, şi îi place foarte mult, pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, a adăugat aceasta în cadrul aceluiași interviu…

Alexandru și Mirela Vaida sunt extrem de fericiți împreună, au o căsnicie minunată și trei copii: Carla, Vladimir și Tudor Ștefan.

Sursa: anamariavasile.com

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies