Home Compatibilitate zodii Top 12 cele mai norocoase zodii. Tu pe ce loc ești?

Top 12 cele mai norocoase zodii. Tu pe ce loc ești?

de Clair
Top 12 cele mai norocoase zodii

Semnul zodiacal nu influențează măsura în care ești de norocos însă poate spune ceva despre asta. Bineînțeles că norocul ți-l mai faci și cu mâna ta însă unii sunt, pur și simplu, favorizați. Dacă ești curios să afli unde te situezi în topul celor mai norocoase 12 zodii, îți recomandăm să citești în continuare acest articol.

Leu

Pe primul loc se află vertiginos nativii Leu, care, oricâte greșeli ar face, reușesc să nu atragă deloc evenimente neplăcute și întotdeauna se descurcă să întoarcă lucrurile, cumva, în favoarea lor.

Gemeni

În ceea ce îi privește pe nativii Gemeni, aceștia au norocul de a cunoaște oameni buni, valoroși, care să le ofere inspirație și resurse motivaționale pentru a-și îmbunătăți permanent condiția.

Capricorn

Pe loc inferior se află nativii Capricorn, care beneficiază de energie bună, perseverență și motivație, deci toate ingredientele de care au nevoie pentru a avea un parcurs strălucitor în viață.

Taur

În cazul nativilor Taur, vorbim despre noroc atunci când vorbim despre capacitățile acestora de a se adapta vremurilor, situațiilor noi, lucru care nu este deloc ușor. Cu alte cuvinte, Taurii știu să facă Rai din ce au, iar atunci nu au nimic de pierdut.

Fecioară

Nativii Fecioară sunt, în primul rând, muncitori, iar astfel atrag norocul și energiile bune asupra lor și le sunt sprijinite toate eforturile. Realizările lor sunt bazate pe muncă și pe înțelepciunea de a fructifica oportunitățile care li s-au oferit de-a lungul timpului.

Scorpion

Posesorii semnului zodiacal al Scorpionului sunt inventivi și mereu știu cum să răstălmăcească o situație și să o aducă în forma dorită de ei. Viziunea optimistă despre lume și creativitatea îi ajută să-și îndeplinească orice țel.

Balanță

Energia lor este molipsitoare, precum și disponibilitatea acestora de a binedispune oamenii. Tocmai din acest motiv, fiindcă răspândesc bunătate, au norocul ca lucrurile rele să îi ocolească de cele mai multe ori.

Pești

Nativii Pești sunt norocoși pentru faptul că sunt foarte înțelepți și doresc să înțeleagă totul în jurul lor. Acest lucru prilejuiește evitarea neatenției sau a grabei și, astfel, evită situațiile care i-ar putea dezavantaja.

Rac

Asemenea nativilor Fecioară, și nativii Rac sunt muncitori și, de regulă, nu așteaptă nimic pe gratis. Norocul lor vine tocmai din faptul că sunt apreciați deoarece sunt umili și dispuși să facă orice pentru a obține o viață mai bună.

Săgetător

Norocul nativilor Săgetător stă în faptul că sunt puși destul de des în situații favorabile, le ies în față oportunități chiar și atunci când se află în fața unei situații-limită.

Berbec

Pe penultimul loc se află nativii Berbec, poate cei mai ambițioși nativi din zodiac. Acesta este, de fapt, și norocul lor, că nu se mulțumesc cu puțin și că permanent își lansează singuri câte o provocare…

Vărsător

Pe ultimul loc se află nativii Vărsător, cu un procentaj mai mic de noroc însă destul de inteligenți cât să fenteze situațiile care sunt în defavoarea lor. Practici și asumați, acești nativi își fac norocul cu mâna lor.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..