Home Compatibilitate zodii Top 5 cele mai nesigure zodii: pe locul 5 este Racul

Top 5 cele mai nesigure zodii: pe locul 5 este Racul

de Arseni Ana
Top 5 cele mai nesigure zodii

Nesiguranța este un sentiment foarte des întâlnit printre femei. Există tot felul de situaţii care determină femeile să nu aibă o atitudine corespunzătoare, să nu fie hotărâte şi să cedeze în preajma unor momente tensionate.

Iată clasamentul Top 5 cele mai nesigure zodii. Femeile Rac, aflându-se la coada clasamentului, se remarcă printr-o dorință foarte mare de a domina însă astrele nu le ajuta prea mult şi scot la iveala temerile pe care le au. Vezi cine se află în fruntea clasamentului şi dacă te regăsești şi tu.

  1. Rac: 22 iunie – 22 iulie

Femeile născute sub semnul Racului lasă impresia unei stăpâniri de sine deosebite, uneori având un aer foarte impunător şi greu de trecut cu vederea. Lasă impresia că nicio situaţie nu le scapă de sub control şi că reușesc să găsească soluţii la orice dilemă. În realitate, situaţia este puţin diferită, deoarece acestea doar îşi creează o imagine puternică şi vor să pară mai mult decât sunt de fapt.

Geloase pe femeile puternice din jurul lor, femeile Rac simt nevoie de a domina însă nesiguranța le cam dă de furcă. Toate sentimentele interioare pot fi observate în momentele de cumpănă. Uneori se mai pot stăpâni, dar în situaţiile critice îşi pierd cumpătul şi ajung să scoată la iveală temerile ascunse de mult timp în suflet. Nu este uşor, în general le place teatrul şi oscilează între momentele de teamă şi cele de siguranţă. Adesea se întâmplă să fie cuprinse de lacrimi şi astfel reușesc să se descarce de toată tensiunea adunată.

  1. Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele sunt nesigure pe propriile persoane atunci când vine vorba de a interacționa cu oamenii din jur, chiar cu cei cunoscuți şi cu familia. Adesea privesc lucrurile frumoase pe care le au ceilalţi, admiră relaţiile fericite, dar nu fac decât să îşi sporească neîncrederea proprie, să se descurajeze şi să ajungă să creadă că niciodată nu vor atinge aceste culmi. De aceea, femeile născute sub semnul Fecioarei au tendința de a se modela după persoanele cu care îşi petrec timpul, de a copia din comportamentul celorlalţi şi de a încerca să-şi însurească trăsăturile văzute la cei din jur.

Dacă celelalte femei din grupul de prieteni hotărăsc să meargă la mare într-un anumit weekend, femeile Fecioară vor renunţa la propriile planuri pentru a se alătura grupului și a se simţi acceptate. Atunci când la locul de muncă sunt femei care se îmbracă sexy şi provocator, o sesiune nouă de shopping se anunţă printre priorităţile femeilor născute sub semnul Fecioarei. Ele vor încerca să îşi achiziționeze ceva mult mai scump, mult mai frumos şi care să le evidențieze. Prin compararea continuă cu celelalte femei, ajung la o nesiguranță obsesivă care le va determina să se afle într-o competiţie continua cu ideea de perfecțiune pe care o văd în femeile din jurul lor.

  1. Capricorn: 21 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii se tem de vorbitul în public şi de părerea celor din jur. Stau mereu cu frica de a spune ceva incorect şi a părea penibile în faţa prietenelor. Se documentează din greu, citesc tot felul de reviste din care să afle ultimele ştiri şi încearcă să demonstreze că şi ele se pot afirma. În realitate, femeile născute sub zodia Capricornului sunt înspăimântate că vor fi puse într-o lumină proastă dacă spun ceva greşit, se rușinează uşor şi îşi reamintesc în fiecare zi momentele penibile prin care au trecut.

Toate aceste lucruri pe care le simt femeile Capricorn sunt doar în mintea lor. Îşi formează o imagine perfectă despre cei din jurul lor, nu le găsesc niciun defect şi mereu îi privesc în comparație cu ele. Nesiguranţa le poate cuprinde la orice pas, iar fizionomia nu le ajută deloc. Se poate citi totul pe faţa lor, iar asta le face să simtă că toată lumea stă cu ochii pe ele şi că la orice pas sunt gata să chicotească pe seama unei greşeli. Nesiguranţa este doar în imaginaţia lor, iar asta le va da mult de furcă de acum înainte.

  1. Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Femeile născute în zodia Vărsătorului tind să aibă o viaţă extrem de bulversată, deoarece le acaparează nesiguranţa, iar asta se observă mai mult pe zi ce trece. Fiecare eveniment neplăcut le face să se închidă mai mult, se impregnează puternic în memorie şi cu greu mai poate fi uitat. În micile momente de dorință absolută, femeile Vărsător reuşesc să se stăpânească şi să transmită hotărât ceea ce au de spus, dar fug repede, pentru a ascunde lacrimile care le trădează. Aproape în vârful clasamentului, aceste femei vor lupta tot timpul să ascundă nesiguranţa din vocea şi faptele lor, dar astrele au cu totul alte planuri pentru ele.

Acestea trebuie să înţeleagă că sunt femei sensibile, cu un suflet foarte cald care trebuie mereu protejat şi că este normal să primească protecţie din partea persoanelor puternice. Femeile Vărsător vor înţelege în cele din urmă că nesiguranţa face parte din farmecul lor şi nu o vor mai vedea ca un chin.

  1. Zodia Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Femeile născute sub semnul acestei zodii au parte de foarte multe momente de nesiguranţă, momente în care au absolută nevoie de cineva alături, care să le îndrume, să le sprijine şi să le aducă la mal. Fiecare decizie luată de femeile Gemeni este tot timpul influențată de cei din jurul lor. Nu se pot hotărî singure când vine vorba de o decizie importantă. Atunci când urmează o seară în oraş cu fetele, vor apela la prietene, vor trimite poze din toate pozițiile pentru a fi ajutate. Au nevoie de un partener lângă ele care să le fie mereu aproape, de prietenele cele mai bune, de mama, al cărui sfat este cel mai important…

Consideră că în spatele lor trebuie să fie o umbră care să le vegheze în linişte, pentru că nu le place sentimentul de singurătate. De fiecare dată când sunt puse în faţa unei probleme mai delicate, corpul nu le mai ascultă, încep să tremure foarte tare, să transpire şi vocea li se subţiază.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..