Home Compatibilitate zodii Top 5 zodii care caută dragostea adevărată… nu vor doar o aventură

Top 5 zodii care caută dragostea adevărată… nu vor doar o aventură

de Arseni Ana
Top 5 zodii care cauta dragostea adevarata

Unul dintre primele lucruri pe care l-a învăţat omul a fost să iubească, dar sigur nu vă este nouă informația că fiecare dintre noi iubeşte diferit.

De ce ne naştem ca ființe individualiste, dacă nu putem trăi decât alături de ceilalţi? Pentru că astfel ni se dă ocazia să alegem pe cine vrem aproape, pe cine să iubim şi cum să o facem. Iată nativii din cele cinci zodii care caută mereu dragostea adevărată, nicidecum o aventură:

Balanţă

Balanţele par la prima vedere nişte oameni care sunt într-o continuă de căutare de aventuri datorită senzualităţii lor înnăscute, dar adevărul este cât se poarte de departe de aceasta. Iau în calcul toate aspectele înainte de a intra într-o relaţie, pentru a se asigura că iau decizia corectă. Deşi vor avea mai multe relaţii pe parcursul vieţii, toate acestea sunt încercări de a găsi dragostea adevărată, o persoană cu care să îşi trăiască restul vieţii în linişte. Nativii în Balanţă sunt firi corecte, echilibrate, dedicate partenerilor lor, ceea înseamnă că nu îşi vor înşela niciodată persoana iubită.

Capricorn

               Capricornii îşi dezvăluie cu greutate iubirea faţă de cineva, tocmai pentru că vor să fie siguri pe sentimentele lor, dar şi că sentimentul e reciproc. Se îndrăgostesc  foarte repede, se atașează la fel de repede, dar asta nu este în niciun caz o dovadă a sentimentelor trecătoare. Ştiu ce vor de la un partener, aşa că nu îşi vor pierde niciodată timpul cu cineva care nu le satisface toate aşteptările. Pentru ei cea mai importantă este familia, aşa că nu vor fi niciodată în căutare de aventuri.

Berbec

               Berbecii sunt extrem de pasionali, iar asta îi face să pună multă pasiune atunci când se îndrăgostesc. Dragostea oferită de ei este una de la care nu vei şti niciodată la ce să te aştepţi. Nu îşi doresc iubiri de-o noapte, dar vor intra în relaţii de scurtă durată din cauza faptului că se îndrăgostesc des. De îndată ce vor întâlni persoana care să le fie pe plac, aceştia vor rămâne alături de ea tot restul vieţii, pentru că aceştia au o mare nevoie de  o dragoste intensă, care să le ofere totul.

Peşti

Peştii sunt nişte familiști convinși. Sunt afectuoși, oferă o dragoste sinceră şi reprezintă zodia care se îndrăgostește cel mai greu. Odată ce i-ai cucerit însă îţi vei da seama că tot efortul depus pentru a ajunge la inima lor a meritat; te vor preţui, îţi vor oferi protecţie, respect, te vor asculta de fiecare dată cu mare interes şi vor încerca să îţi ofere ajutor. Ei sunt totodată şi reprezentanți ai unuia dintre cele mai erotice semne ale zodiacului, dar nu vor căuta niciodată o aventură de o noapte, scoțând la iveală această calitate doar după ce intră într-o relaţie stabilă…

Fecioară

               Fecioarele sunt pasionale, uneori posesive, asigurându-se că partenerul nu va pleca de lângă ele, pentru că le e teamă să fie rănite. Acestea vor încerca mereu să menţină echilibrul în relaţie, să creeze un mediu în care ambii parteneri să se simtă bine şi să se accepte. Acestea respiră dragoste, au nevoie continuu de dragoste, dar asta nu le va împinge niciodată spre simple aventuri, pentru că nu pot avea astfel de apropieri intime cu persoane care nu le pot face să simtă „acel ceva”.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..