Home Compatibilitate zodii TOP 5 ZODII PREDISPUSE LA INFIDELITATE

TOP 5 ZODII PREDISPUSE LA INFIDELITATE

de Clair

Toți nativii zodiilor își doresc o iubire ca în povești, să aibă parte de un prinț care vine pe cal alb însă atunci când își ating acest vis, ajung să dea cu piciorul la toată munca depusă în relația care părea a fi perfectă!

Nativii din multe zodii se înscriu în topul celor predispuși să comită infidelitate în cuplu, iar acest lucru ar trebui să ridice un semn de întrebare pentru toată lumea. Se pare că unii dintre nativii zodiacului întâmpină dificultăți atunci când vine vorba de menținerea stabilității în relație.

  1. SCORPION

SCORPIONUL se înscrie în rândul celor mai pasionale și romantice zodii însă acest nativ de Apă are probleme grave atunci când vine vorba de o relație de lungă durată. Este predispus la infidelitate, iar de multe ori, nativii acestei zodii o comit indirect, fără măcar să își dea seama că ceea ce fac ei reprezintă o sursă de pericol pentru relația dintre ei și partenerul de viață. Deși acest nativ nu consideră intimidant faptul că se întâlnește cu alte persoane ale sexului opus, petrecând mai mult timp decât cu partenerul de viață, acest lucru este nociv pentru relația sa. Partenerul se va simți marginalizat, înlocuit de altcineva și nu va mai sta într-o relație unde antenția nu va fi centrată asupra sa tot timpul.

  1. BERBEC

Nativul de Foc va apela direct la infidelitate pentru a îi demonstra partenerului de viață că este capabil să găsească pe altcineva mai bun oricând își dorește și în orice loc în care merge. Este un nativ foarte gelos și posesiv însă răzbunarea este cea mai bună prietenă a sa, recurgând la ea chiar și atunci când nu este necesar. Atunci când se simte amenințat, va încerca din răsputeri să plătească cu aceeași monedă.

Totuși, de cele mai multe ori, gândurile sale nu sunt adevărate, iar paranoia intervine în viața sa. Astfel, BERBECUL este una dintre zodiile predispuse să înșele, pentru a demonstra partenerului de viață că nu suferă, nu îi pasă de suferința provocată și că poate găsi ușor un înlocuitor. Totuși, sufletul nativului va resimți durere, iar conștiința îl va mustra însă nu va recunoaște niciodată sentimentele pe care le simte în fața celui pe care l-a înșelat, fiind vorba despre una dintre cele mai orgolioase zodii.

  1. VĂRSĂTOR

Știm cu toții că acest nativ este unul foarte rebel și aflat mereu în căutare de ceva nou. Urăște rutina, iar atunci când aceasta intervine în viața VĂRSĂTORULUI, va încerca să scape cât mai repede de ea, recurgând, nu de puține ori, la alți oameni decât cel cu care are o relație. Nativul are nevoie de foarte multe momente inedite, care să îl facă să rămână într-o relație și să construiască o anumită stabilitate însă aceste lucruri sunt foarte greu de realizat pentru cineva care se plictisește extrem de repede.

Nativul va căuta mereu prieteni noi, persoane pe care nu le cunoaște sau de care este înconjurat fără să aibă vreo legătură cu ele. Este o persoană destul de sociabilă, inteligentă și charismatică, iar aceste lucruri îl vor determina să se apropie foarte repede de alte persoane, neglijând omul care i-a oferit rutina în relație. Totuși, nu are curajul să renunțe la relația sa, deoarece nu se simte pregătit să renunțe la partenerul de viață alături de care a petrecut momente frumoase, care i-a fost alături și l-a ajutat atunci când viața i-a oferit cele mai grele obstacole.

  1. FECIOARĂ

Nativul FECIOARĂ este unul dintre cei mai inteligenți nativi ai zodiacului, iar acest lucru constituie un avantaj însă nu mereu! Se pare că acest nativ care prezintă multă inteligență va fi determinat să se considere superior față de alți oameni, cu atât mai mult în cuplu. De multe ori, o relație în care protagonist este un nativ FECIOARĂ va fi plină de certuri și reproșuri, deoarece acest nativ de Pământ este foarte critic cu cei din jur, iar partenerul de viață nu este exclus din această situație.

FECIOARA are nevoie de cineva perfect sau cel puțin la fel de bun precum ea, cu care să construiască o relație bazată, în primul rând, pe respect și înțelegere. Partenerul de viață al acestui nativ de Pământ va trebui să fie o persoană foarte răbdătoare, care să nu pună la suflet toate criticile pe care le face nativul chiar și atunci când nu sunt necesare. Acest nativ este predispus la infidelitate, prin prisma faptului că își dorește de la viață tot ce este mai bun. Atunci când întâlnește persoane noi, are impresia că oricine prezintă mai multe calități decât partenerul din relația sa actuală, iar acest lucru îl va determina să calce strâmb.

  1. LEU

Pe locul al cincilea din topul zodiilor predispuse la infidelitate se află LEUL. Acest nativ puternic are nevoie de cineva la fel de puternic ca el pentru a putea conduce lumea cea mare împreună. În ciuda faptului că acest nativ clădește o relație perfectă în aparență, bazată pe dragoste, respect și înțelegere, lucrurile se schimbă în momentul în care simte că are lângă el o persoană slabă, care pozează în victimă și care se plânge mult prea mult cu privire la greutățile vieții.

Deși aceste lucruri sunt normale într-o relație serioasă, iar partenerul supărat are nevoie de consolare și afecțiune, LEUL nu conștientizează, de cele mai multe ori, acest lucru, înlocuind partenerul necăjit cu un nou partener, unul puternic și independent. Se pare că acest nativ reprezintă un paradox, deoarece este predispus să înșele, dar totuși el ajunge să fie înșelat de multe ori din cauza comportamentului său mult prea agresiv și vulcanic pe care îl are atât în viața de zi cu zi, cât și în relația sa de dragoste…

În concluzie, dacă faceți parte dintr-una dintre zodiile predispuse să înșele, ar trebui să cântăriți mai mult avantajele și dezavantajele, deoarece s-ar putea să luați o decizie mult prea pripită și să distrugeți ceva frumos pe care îl veți regreta în cele din urmă!

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..