Home Compatibilitate zodii Top celor 5 zodii care au cele mai multe secrete

Top celor 5 zodii care au cele mai multe secrete

de Arseni Ana
Top celor 5 zodii care au cele mai multe secrete

Pe oricare persoană ai întreba-o dacă are vreun secret, ai afla același răspuns care îți va spune că nu numai unul, ci chiar mai multe.

Este o trăsătură general valabilă și aplicabilă fiecărui nativ al zodiacului. Secretele fiecărei persoane se diferențiază din punctul de vedere al conținutului și numărului – criterii pe baza cărora se poate realiza un clasament al zodiilor cu celor mai multe secrete. Ținem secrete din dorința de a proteja anumite aspecte legate de viața noastră.

Spre exemplu, cea mai mare parte dintre noi ținem secret planurile de viitor cu justificarea că în acest fel reușim să le protejăm pentru a nu interveni cineva care să perturbe bunul mers al lucrurilor. Alții consideră, de exemplu, mărturisirea idealurilor de viitor un semn de ghinion motiv pentru care preferă să le țină secret. Oricât de greu ne-ar fi să recunoaștem, nu putem fi transparenți, astfel încât păstrăm secrete. Citind în continuare veți afla care este topul celor cinci zodii considerate că ar avea cele mai multe secrete:

  1. Balanță. În fruntea clasamentului se află nativii Balanță, iar această poziție este pe deplin justificată având în vedere că sunt, de departe, cei mai secretoși. Acești nativi țin sub cheie orice detaliu legat de ei, începând de la aspecte legate de familie, locuință, serviciu și până la idealurile personale, deoarece consideră că nu sunt suficient de impresionante, ba, chiar dimpotrivă, consideră că nu le fac cinste și le deteriorează imaginea în fața celorlalți.
  2. Vărsător. Pe locul al doilea al clasamentului cu cele mai secretoase zodii se află nativii Vărsător. Cele mai multe secrete ale nativilor Vărsător implică idealurile și planurile de viitor ale acestora pe care doresc să le comunice celorlalți abia atunci când le duc la bun sfârșit. Vărsătorii consideră, pe bună dreptate, că dezvăluirea aspirațiilor și idealurilor în ceea ce privește viitorul acestora atrage implicarea perturbatoare a celorlalți și adesea, pe baza unor raționamente nepotrivite, ar putea atrage intenția celorlalți de a le pune bețe în roate descurajându-i.
  3. Fecioară. La mijlocul clasamentului ocupă loc nativii Fecioară, caracterizați de o puternică afinitate pentru discreție. Secretele nativilor Fecioară se află în strânsă legătură cu acțiunile de asigurare a confortului propriu. Aceștia consideră că este mai bine să păstrezi discreția și să faci ceea ce ți-ai propus, iar abia mai apoi să faci dezvăluiri. Puternic motivați de dorința de a lăsa o urmă care să stârnească admirația celor din jur pentru eforturile depuse, nativii Fecioară obișnuiesc să țină sub secret absolut orice pas pe care au de gând să-l facă.
  4. Pești. Pe penultimul loc al clasamentului zodiilor care au cele mai multe secrete stă nativul Pești care, asemenea nativilor Fecioară, adoră să se bucure de discreție. Nativii Pești consideră armonia dată de secrete cel mai mai bun mediu de a lucra la propria persoană și de a-și dovedi calitățile de care dispun. În altă ordine de idei, nativii Pești au foarte multe secrete deoarece sunt persoane extrem de sensibile și cărora le place să lase o oarecare urmă de mister, considerând acest lucru atrăgător…
  5. Pe ultimul loc al acestui clasament se află nativii Rac care, la rândul lor, își păzesc foarte bine viața cu ajutorul secretelor și fac acest lucru pentru a se feri de ochii iscoditori ai celor din jur. Pe baza raționamentelor care privesc plăcerea Racilor de a se distra în moduri care ar putea stârni vorbe nepotrivite, aceștia preferă să țină secret orice acțiune pe care o fac, orice om cu care iau contact, precum și orice loc în care merg cu scopul de a se bucura de viață în liniște.
Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..