Home Compatibilitate zodii Trei zodii, inclusiv Leii, pe drumul vindecării

Trei zodii, inclusiv Leii, pe drumul vindecării

de Clair
Trei zodii, inclusiv Leii, pe drumul vindecării

Taurii se vor muta în alt oraş, Racii vor avea parte de un nou început pe planul sentimental, iar Leii vor scăpa de o problemă de sănătate.

Berbec
Berbecii vor trebuie să acorde o atenţie sporită modului în care vor gestiona situaţiile neplăcute care vor lua naştere la locul de muncă, deoarece, dacă nu vor da dovadă de răbdare, lucrurile se pot agrava.

Taur
Taurii se vor muta în alt oraş şi vor reuşi să ia lucrurile de la capăt, chiar în ceea ce priveşte aspectele vieţii cu care nu erau foarte mulțumiți. Nativii vor trebui să depună puţin efort în ceea ce priveşte acomodarea, dar efortul va merita.

Gemeni
Gemenii vor intra în discuţii aprinse cu persoanele din jur şi vor trebui să găsească o modalitate prin care să le pună punct, pentru ca lucrurile să nu degenereze.

Rac
Racii se vor bucura de un nou început pe planul sentimental. Fie că este vorba de începerea unei noi relaţii, fie că vor trece peste perioadele dificile din actuala relaţie, totul se va rezolva.

Leu
Leii vor scăpa de o problemă de sănătate care le tot dădea bătăi de cap de ceva vreme. Aceştia vor putea să răsufle uşuraţi şi nu vor mai avea de ce să se îngrijoreze, deoarece astrele vor începe să lucreze pentru ei.

Fecioară
Fecioarele vor repara problemele care luaseră naştere între ei şi între persoanele apropiate din familie şi vor reuşi să lase în urmă toate momentele tensionate.

Balanţă
Balanţele vor avea o discuţie aprinsă cu partenerul de cuplu şi îi vor reproșa destul de multe lucruri. Aceştia vor trebui să fie atenţi la lucrurile pe care le vor spune, pentru ca situaţia să nu degenereze.

Scorpion
Scorpionii vor primi şansa de a-şi face viaţa exact aşa cum îşi doresc ei. Astrele le vor scoate în cale toate oportunitățile de care au nevoie şi vor profita de ele la maximum.

Săgetător
Săgetătorii vor pune punct tuturor problemelor economice pe care le aveau şi se vor putea bucura de începutul unei perioade liniștite, lipsită de grijile financiare. După o perioadă ghinionistă, soarele va ieşi şi pe strada lor.

Capricorn
Capricornii vor începe să aibă mai multă încredere în forţele proprii, lucru ce îi va ajuta foarte mult de aici înainte, deoarece vor putea să facă toate lucrurile pe care şi le doresc şi se vor bucura de rezultate peste aşteptări.

Vărsător
Vărsătorii vor trece printr-o perioadă nu tocmai frumoasă şi vor simţi nevoia de a se închide în ei înșiși şi de a nu mai socializa cu nimeni pentru o perioadă. Aceştia nu trebuie să cadă în extrema cealaltă şi vor trebui să fie atenţi la cum vor gestiona lucrurile…

Peşti
Peştii vor avea oportunitatea de a găsi un loc de muncă ce îi va ajuta foarte mult în a-şi rezolva problemele pe care le au. Nativii se vor bucura de un nou început, iar multe lucruri frumoase li se vor întâmpla.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..