Home Stiri mondene Trupa Talisman se reunește. Alin și Tavi vor păși din nou pe scenă

Trupa Talisman se reunește. Alin și Tavi vor păși din nou pe scenă

de Buinoschi Andreea

După 14 ani, de când trupa s-a destrămat, șansele ca legendarii Alin Oprea și Tavi Colen să se reunească sunt foarte mari. În ciuda succesului foarte mare pe care îl aveau, cei doi au decis să nu mai colaboreze și au dat naștere unui scandal de zile mari.

„Alin a suferit în toți acești ani după Tavi, ei erau de nedespărțit. L-a măcinat, pentru că în adâncul sufletului său a știut care sunt adevăratele motivele care au dus la ruptură. Alin a încercat prin mai multe mijloace să îi transmită lui Tavi că îi pare rău pentru tot și că i-ar face plăcere să aibă o discuție și să își rezolve problemele. Tavi nu este ușor de înduplecat însă are un suflet mare și sunt sigur că are puterea să ierte. Nu este exclus ca în curând să vedem trupa Talisman reunită”, a mărturisit o sursă apropiată celor doi pentru playtech.ro.

Mai mult decât atât, se pare că o mare parte din vina ar fi avut-o chiar Larisa Oprea, fosta soție a lui Alin. Aceasta avea tendința de a acapara tot ceea ce era în jurul ei, ba chiar lua decizii la nivelul trupei.

„Larisa a afirmat atunci că mâncam la ei şi-mi spăla chiloţii. A uitat să spună însă că oalele erau ale mele. La fel şi maşina de spălat în care îmi puneam chiloţii. Apoi a încercat să acapareze tot. Să o facă pe managerul trupei”, a spus Tavi, pentru cei de la retetesivedete.ro.

În urmă cu mai mulți ani, Tavi scotea la iveală problemele cu care a trebuit să se confrunte din cauza Larisei. „I-am spus că nu vreau să mai bea, nu vreau ca nevastă-sa să mai vină la concerte în culise și i-am mai cerut numele de Talisman înapoi, pe care el l-a înregistrat la OSIM pe ascuns. Mă deranjează că el a păstrat numele Talisman, pentru că a fost dat de mine.  El nu a înţeles că pentru mine a fost ca un frate, dar unui frate nu îi faci aşa ceva, nu-i bagi cuțitul pe la spate”, a mărturisit artistul, conform sursei menționate mai sus…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies