Home Compatibilitate zodii Urmează o perioadă extrem de dificilă în Ianuarie pentru aceste zodii

Urmează o perioadă extrem de dificilă în Ianuarie pentru aceste zodii

de Arseni Ana
Urmează o perioadă extrem de dificilă în Ianuarie pentru aceste zodii

Luna Ianuarie vine cu veşti mai puţin plăcute pentru nativii câtorva zodii, anunțându-se perioade dificile, momente tensionate şi discuţii în contradictoriu cu familia şi cu cei apropiaţi.

Leii vor parcurge perioade grele în relaţia de cuplu, deoarece nu vor mai simţi aceeaşi căldură din partea partenerilor de viaţă, iar Vărsătorii riscă să fie concediați şi să se vadă nevoiți să îşi caute un alt job.

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Berbecii se numără printre nativii zodiilor care vor avea parte de momente tensionate în luna Ianuarie. Diferite discuţii stau să apară în orice moment din zi, finalizându-se cu multe păreri de rău. Vor exista câteva subiecte care vă vor da bătăi de cap, care vor necesita soluţii rapide şi, astfel, veţi cere ajutorul familiei şi a celor apropiaţi.

Din nefericire, aceştia nu vor fi de acord cu dumneavoastră şi veţi ajunge la certuri mari, iar decizia pe care va trebui să o luaţi va trebui să aștepte mult şi bine. Luna Ianuarie vă va pune, astfel, în postura în care va trebui să faceţi alegeri, să vă gândiţi ce este mai bine pentru dumneavoastră şi care cale vă va aduce fericirea şi rezultatele dorite. Este normal să mai existe şi momente neplăcute, deoarece suntem diferiți, iar caracterele şi părerile noastre, adesea, se întâmplă să fie diferite.

Aveţi grijă cum o veţi da la pace cu oamenii care ţin la dumneavoastră, pentru a nu avea păreri de rău mai târziu şi a trăi cu inima şi conștiința împăcate.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Astrele prezic faptul că Gemenii vor parcurge o perioadă destul de dificilă la locul de muncă. Vor exista multe cerințe, unele dintre ele fiind foarte grele, şi veţi ajunge să credeţi că nu sunteţi capabili să le duceți la bun sfârşit. Este un impas în care vă veţi afla şi care vă va determina să vă folosiţi toate resursele de care dispuneţi.

Starea de oboseală vă va cuprinde, iar, uneori, veţi simţi că o să cedați psihic. Încercați să căutați sprijinul celor din jur, să explicați colegilor ceea ce aveţi de făcut şi să formați o echipă care să lucreze la capacitate maximă şi care să rezolve toate problemele. Șeful va face multe presiuni asupra dumneavoastră, iar acum va fi momentul în care va trebui să demonstrați de ce sunteţi în stare, câte cunoştinţe aveţi în domeniu şi cât de bine reușiți să vă organizați timpul. Orele lucrate peste program se vor înmulţi din ce în ce mai mult, dar trebuie să rămâneți optimişti şi încrezători, stăpâni pe situaţie şi pe forţele dumneavoastră.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii vor parcurge şi ei momente dificile în viaţa de cuplu. De o perioadă simţiţi că partenerul de viaţă s-a schimbat în ceea ce priveşte comportamentul lui, nu mai primiţi aceeaşi afecţiune, iar lucrurile nu mai stau ca la început.

Aţi încercat să discutaţi cu acesta, dar nu aţi primit decât respingeri din partea lui. Este bine să continuați să luptați pentru persoana e care o iubiți. Momente dificile există în fiecare relaţie, iar ele pot dura o perioadă mai lungă. Nu trebuie să vă pierdeţi speranța, ci trebuie să reparați lucrurile, să le schimbați acolo unde se poate şi să vă doriţi să continuați împreună. De asemenea, astrele spun că este indicat să discutaţi cu partenerul de viaţă pentru a ajunge până la urmă la un punct comun şi a reuşi să găsiţi împreună o rezolvare. Aveţi grijă cum manevrați situaţia pentru a nu se finaliza totul cu o despărţire.

Balanţă: 23 septembrie – 22 octombrie

Balanţele vor avea o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar. Propria afacere nu va mai face un profit satisfăcător şi veţi încerca să găsiţi diferite soluţii. Cerințele clienților vor scădea pe zi ce trece, iar angajații vor deveni din ce în ce mai nemulțumiți de salariile pe care le oferiți. Veţi ajunge să credeţi ca se apropie falimentul şi că nu mai există variante prin care să reparați totul. Într-adevăr, nu este un lucru uşor să aveţi propria afacere, deoarece mereu se pot ivi diferite situaţii care nu ţin de propria persoană.

Este indicat să puneţi cap la cap problemele şi să începeţi dintr-un punct pentru a le rezolva şi a ajunge din nou pe linia de plutire. Fiecare moment dificil îşi are rezolvarea lui, aşadar nu disperați, continuați să munciți şi să trageți spre direcția corectă.

Săgetător: 22 Ianuarie – 20 decembrie

Săgetătorii au impresia că nimic rău nu li se poate întâmpla. Astrele spun să aveţi grijă cu cine comunicați şi ce anume vorbiți, deoarece se poate ca cei mai buni prieteni să devină cei mai aprigi dușmani. De multe ori, oamenii tind să arate o altă faţă, care nu le aparţine, pentru e impresiona şi a face o imagine bună.

Nu vă lăsaţi impresionați de linguşelile celorlalţi, încercaţi să vedeţi mai departe de aparențe, pentru a nu ajunge să fiţi trădați! Momentele dificile prin care veţi trece vă vor face să vă pierdeţi speranța însă, mai devreme sau mai târziu, veţi descoperi adevărata faţă a celor care vă înconjoară.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Vărsătorii vor parcurge şi ei o perioadă dificilă în luna Ianuarie, deoarece vor risca să fie concediați şi, astfel, vor pierde singurul venit din familie. Din cauza unor proiecte care nu au avut rezultatul dorit, situaţia de la locul de muncă nu mai este atât de roz…

Astrele vă sfătuiesc să începeţi să vă căutați alt job, unul mult mai sigur, care să vă aducă o stabilitate şi să vă câştige încrederea. Nu este exclus să găsiţi ceva mult mai profitabil, care să vă satisfacă toate nevoile financiare pe care le aveţi. S-ar putea să treceți prin momente mai puţin plăcute, deoarece nu veţi reuşi să găsiţi nimic pe placul dumneavoastră însă, cu cât veţi căuta mai mult, cu atât veţi fi mai aproape de rezultatul dorit.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..