Home Compatibilitate zodii Urmează o perioadă extrem de dificilă în Octombrie pentru aceste zodii

Urmează o perioadă extrem de dificilă în Octombrie pentru aceste zodii

de Clair
Urmeaza o perioada extrem de dificila in Octombrie pentru aceste zodii

Noua lună aduce cu sine noi provocări, lupte, dar și momente fericite. Dar, în timp ce în luna octombrie unele semne zodiacale își vor atinge obiectivele și așteptările, pentru unele zodii urmează o perioadă extrem de dificilă. Așadar, fiți la curent cu ce se va întâmpla în luna octombrie cu semnul dumneavoastră zodiacal!

Berbec: Fecioarele scriu un nou capitol în luna octombrie. Problemele stresante din trecut au fost închise și rezolvate și vă veți simți o persoană nouă în această lună. Cu toate acestea, acest lucru aduce cu sine o oarecare incertitudine, motiv pentru care nu vă puteți dezvolta potențialul maxim de putere în această lună. În dragoste, aveți și tendința de a face greșeli fatale: chiar dacă vă simțiți singură – fiți mai atentă la cine ați lăsat să intre în inima dumneavoastră! Durerea de inimă este greu de vindecat dacă nu sunteți precaută.

Taur: Nativii din zodia Taur duc o luptă interioară, cu sine, în luna octombrie. Pot exista contracarări severe în dragoste – respingerea, singurătatea și teama de viitor sunt acum o problemă. Acest lucru vă poate răni și poate chiar deschide răni vechi, dar există un plan cosmic în spatele acestei situații. Astrele vă cer acum să vă regăsiți și să învățați să fiți fericită singură. Asta vă va face să deveniți independentă și vă va întări caracterul. Nu uitați: tot răul e spre bine!

Gemeni: Gemenii nu sunt în formă maximă luna aceasta. Sunteți nefocalizată, lucrați în viața de zi cu zi fără un plan real și vă simțiți complet epuizată. Există și probleme la locul de muncă care vă stresează și vă împing la limite. Situația arată puțin mai bine în dragoste, deoarece la sfârșitul lunii octombrie, ar putea să aveți parte de o întorsătură fericită în rezolvarea problemelor relației. Până atunci, însă, este important să perseverați și să faceți față obstacolelor.

Rac: Vă regăsiți, în sfârșit, în luna octombrie. Este posibil ca în ultimele săptămâni să vă fi simțit fără speranță, dar acum semnul dumneavoastră zodiacal câștigă o nouă putere și curaj. Ați învățat să fiți fericită cu lucrurile mărunte din viața de zi cu zi, astfel adunați idei și inspirații noi. Spre sfârșitul lunii, Venus vă va oferi surprize dulci în dragoste. Cei singuri, în special, pot fi în sfârșit fericiți.

Leu: Leul este sărutat de noroc în luna octombrie. Sunteți creativă și imaginativă și puteți face multe lucruri cu această atitudine luna aceasta. Cu energia voastră deja radiantă a Leului, acum se pot face planuri și se pot iniția modificări. Un job nou este la fel de posibil ca realizarea propriului proiect la care probabil ați lucrat de ceva timp. În luna octombrie există o legătură profundă cu partenerii și prietenii.

Fecioară: Este cazul să vă puneți puterea dumneavoastră interioară la odihnă. Ați fost un punct puternic de sprijin pentru cei dragi în ultima perioadă și acum sunteți gata să vă acordați mai mult timp și dumneavoastră. Există câteva lucruri de reconsiderat și revizuit în ceea ce privește viața de familie, în special în cu privire la spațiul dumneavoastră de locuit și dinamica familiei. Fie că intenționați să vă extindeți casa sau să vă mutați într-o locație mai potrivită nevoilor dumneavoastră, luna aceasta este perfectă pentru un nou început transformator.

Balanță: Nativii din zodia Balanță simt o mulțime de poftă de acțiune în luna octombrie și avansează cu proiectele la locul de muncă. Astrele vă dau motivația și vă oferă o mare oportunitate de a urca pe scara carierei. Se pot întâmpla multe și din punct de vedere financiar – poate este în așteptare o negociere salarială.

Scorpion: Nativii din zodia Scorpion încep noua lună foarte relaxați. La locul de muncă vă descurcați atât de bine cu nervii puternici și puteți aștepta cu nerăbdare noi oportunități. Iubirea, pe de altă parte, este furtunoasă: Venus creează fluturi sălbatici în stomac, iar pasiunea începe să se stingă. Relațiile obțin un nou impuls, iar celibatarii cu siguranță nu vor să rămână singuri. Puteți chiar să vă îndrăgostiți serios doar dacă lăsați trecutul în urmă.

Săgetător: Se pare că, din punct de vedere financiar, veți rămâne în cel mai bun spirit luna aceasta. Este posibil ca oamenii de afaceri să-și poată atinge obiectivul dorit. Profiturile lor pot crește substanțial. Cei care lucrează pot primi o oportunitate de angajare plină de satisfacții. Rezultatul poate fi exact ceea ce își doresc. Este, de asemenea, un moment bun pentru a obține venituri secundare care ar putea ajuta la cheltuieli.

Capricorn: Capricornii își recapătă o parte din optimism în această lună. Viața de zi cu zi nu mai pare brusc atât de întunecată, iar nivelul dumneavoastră de energie este acum suficient pentru zile de lucru super productive și antrenamente ambițioase. Și sunteți, de asemenea, unul dintre norocoșii îndrăgostiți, pentru că admiratorii nu stau departe mult timp. Pentru cele singure, partenerul de vis ar putea fi pe drum.

Vărsător: În luna octombrie există câteva probleme care trebuie clarificate cu prietenii și familia. Certurile și discuțiile aprinse nu pot fi evitate. În plus, există o liniște absolută în viața amoroasă. Cei singuri, în special, tind să rămână singuri. Dar nu vă faceți griji: odată cu jumătatea lunii, o schimbare pozitivă este iminentă. Până atunci trebuie să fiți puternică și să nu vă întoarceți în trecut. Asta ar complica mult situația…

Pești: În luna octombrie este o creștere și coborâre pentru Pești. Pe de o parte, este susținută comunicarea cu cei din jur. Acest lucru asigură o conexiune bună cu prietenii sau partenerii de afaceri și ajută la negocierea ofertelor de locuri de muncă. Pe de altă parte, se creează nori întunecați în viața amoroasă. Cei singuri experimentează starea totală de căldură sau se îndrăgostesc de persoanele greșite, în timp ce Peștii care sunt într-o relație au parte de certuri și plictiseală, iar pentru a face să funcționeze această relație, trebuie să lupte.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..