Home Stiri mondene Valentina Pelinel a spus de ce ea și Borcea au separat bunurile materiale înainte de nuntă

Valentina Pelinel a spus de ce ea și Borcea au separat bunurile materiale înainte de nuntă

de Clara
  • Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de mai mulți ani.
  • Înainte de a face nunta, aceștia și-au separat bunurile.
  • Acum, Valentina a spus care a fost motivul din spatele acestor alegeri.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de mai mulți ani de zile. Înainte de a se căsători, cei doi și-au împărțit bunurile, iar motivul a fost dezvăluit abia acum.

În cadrul unui interviu acordat pentru cei de la viva.ro, Valentina Pelinel a spus atât motivul pentru care au luat această decizie, cât și mai multe detalii despre viața ei personală.

Ce dezvăluiri a făcut Valentina Pelinel?

„Am muncit de la o vârstă fragedă, așa este, și am învățat să fiu cumpătată și organizată. Dar asta nu înseamnă că nu mi-am permis să îmi ofer mici bucurii, ceea ce fac și în continuare. Nu sunt excesivă în nimic, îmi plac lucrurile de calitate și aleg mereu calitatea versus cantitatea. Am lucruri de firmă care rezistă zeci de ani și prefer să investesc în ceva valoros decât în ceva tranzitoriu.

Orice investiție vine însoțită de riscuri. Nimic nu e safe 100%. Dar și dacă nu riști, nu câștigi. Cred că cel mai important este să te adaptezi și să înveți să pierzi și să mergi înainte, indiferent de obstacol, pentru că doar așa vei ști și să câștigi”, a spus soția lui Cristi Borcea pentru cei de la viva.ro.

Aceasta a spus de ce ea și Borcea și-au separat bunurile

„Cristi este un om valoros în primul rând prin personalitatea și caracterul lui și m-a cucerit prin felul său unic de a fi. Am știut că putem clădi multe împreună, ca o echipă, că este un partener de viață de încredere și ne-am dorit același lucru. Pe plan financiar, cu atât mai mult am avut de învățat de la cineva ca el. Și apreciez faptul că este un om de afaceri asumat și respectat.

Sunt o persoană tipicară și foarte bine organizată. Dar nu m-aș numi control freak la niciun capitol. Există situații și lucruri unde orice control este inutil, iar viața îți demonstrează mereu sau când te aștepți mai puțin că nimic nu este întâmplător. Așa că, da, îmi place controlul, dar în același timp cred că există un plan mai mare, un bigger picture de care e bine să ținem cont”, a dezvăluit aceasta în continuare.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies