Home Stiri mondene Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut marele anunț. Fanii sunt foarte fericiți

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut marele anunț. Fanii sunt foarte fericiți

de Clara

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar au fost nevoiți să treacă prin foarte multe momente mai puțin plăcute. Acum, însă, lucrurile stau foarte bine între ei și au făcut marele anunț. După trei copii foarte frumoși, aceștia au anunțat că serbează doi ani de căsnicie. Valentina Pelinel a încărcat o poză pe contul său de Instagram și a scris și câteva cuvinte emoționante: „Doi ani de când ne-am unit oficial destinele! #fericire”.

Fanii au reacționat imediat și i-au felicitat pe cei doi părinți. „Mulți ani! Sănătate multă multe bucurii alături de cei dragi! Să fiți fericiți”, „Mulți ani înainte și să vă dea Dumnezeu tot ce este mai bun și mai frumos pe lumea asta!”, „Să trăiți sănătoși până la adânci bătrâneți și fericiți alături de copilașii voștri!”, „Sănătate, fericire și multă iubire vă doresc! Dragostea adevărată, învinge mereu”, sunt câteva dintre comentariile primite de cei doi.

Cu toate acestea, nu multă lume a fost în asentimentul fanilor, iar un internaut mai răutăcios și-a spus cuvântul: „Ehee… la ce renume are soțul tau… nu mai durează mult și te schimba cu alta… vulpea își schimba blana…”.

Într-un interviu acordat celor de la dcnews.ro, Valentina Pelinel a vorbit despre viața pe care o are de când este cu Borcea: „Cristi este un bărbat cu o charismă extraordinară, o masculinitate desăvârșită și o forță care este completată perfect de capacitatea lui de dăruire. Sunt fericită alături de Cristi și asta e tot ce contează. Pentru ca o relație să funcționeze este nevoie de mai mult decât iubire, iar noi avem multe alte lucruri în comun care ne împlinesc și ne asigură continuitatea și stabilitatea relației. Desigur, am petrecut o vacanță relaxantă la mare și este incredibil să redescoperi lumea prin ochii unui copil. Poate știi privirea copilului care vede prima dată marea? Așa ar trebui să trăim în fiecare zi, cu același entuziasm și curiozitate”…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies