Home Stiri mondene Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pregătesc pentru al patrulea copil

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pregătesc pentru al patrulea copil

de Buinoschi Andreea

În ciuda faptului că deja are nouă copii, Cristi Borcea își mai dorește încă unul. El și Valentina Pelinel vor să își mărească familia și sunt convinși că totul se va întâmpla la momentul potrivit.

În momentul de față, cei doi au trei copii: un băiețel și o pereche de gemene. „Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copiii (n. red. – râde). Nu spun «nu», cine știe ce îți poate aduce ceasul? De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic”, a spus fostul fotomodel, pentru cei de la click.ro.

În urmă cu ceva timp, milionarul a vorbit despre soția sa, menționând că ea este femeia potrivită pentru el și vor rămâne împreună până la adânci bătrâneți.

„E normal, relaţia mea cu Valentina este extraordinară. Mă împlineşte total. Ne place să ne dedicăm timpul liber pe care-l avem împreună băieţelului nostru, care are doi anişori şi patru luni. Femeia, pentru Cristi Borcea, este foarte importantă pentru moralul, viaţa, ceea ce reuşesc să fac zi de zi. În spatele unui om care se vrea de succes, nu poate fi decât o femeie de forţă.

Dacă ţi-am spus că sunt sigur de asta, crezi că vorbesc să mă aflu în treabă? Repet: Valentina e ultima femeie din viaţa lui Cristi Borcea! «My last, my everything», cum e într-o melodie romantică. Ne spunem: «Eşti viaţa mea!» .

Dimineaţa, ne trezim la micul dejun, ne jucăm cu Milan, o mângâi pe burtică, pentru fetiţe, apoi eu vin la birou, la muncă. Dacă mai e timp după-amiază, ne mai vedem un pic. Seara, chiar dacă ieşim la cină sau avem musafiri, ne rezervăm minimum două ore numai pentru noi, exclusiv. Stăm la ţigară, la vorbe, la un pahar de vin roşu. Valentina nu e doar soţie, e şi cel mai bun prieten al meu, e confidenta mea, discutăm absolut orice. E tot ceea ce îmi doresc.

Ea îmi cumpără tot şi de toate. Tot, tot, vestimentaţie. Am încredere deplină în ea. Ea are răbdare, eu nu am. Ea mă completează. E mai diplomată, are răbdare. E şi ea sensibilă, ca şi mine, dar eu sunt ca o furtună, iar ea e curcubeul frumos ce iese după ploaie. Este şi ea calculată, nu e risipitoare, e tipicară, e la fel ca mine. De aceea facem perechea perfectă”, a spus Cristi Borcea în cadrul unui interviu acordat celor de la libertatea.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..