Home Stiri mondene Veste-bombă în showbizul românesc! Larisa Oprea știa de un an de infidelitatea soțului

Veste-bombă în showbizul românesc! Larisa Oprea știa de un an de infidelitatea soțului

de Buinoschi Andreea

Lucrurile se schimbă foarte repede în cazul divorțului celor doi și tot mai multe lucruri ies la iveală. Așa se face că soția lui Alin, Larisa, ar fi știut de relația extraconjugală a acestuia de un an și nu din primăvara acestui an, așa cum s-a spus până acum. Mai mult decât atât, se pare că tot ceea ce s-a întâmplat după aceea a fost planul Larisei de a se răzbuna.

După multe săptămâni în care toți l-au învinuit pe Alin, acesta a decis să iasă în față și să spună lucrurilor pe nume. El a declarat că Larisa știa de amanta sa și, mai mult decât atât, tot ceea ce a făcut după a fost „un circ ieftin”, cu scopul de a-i impresiona pe cei din jur. „Știa foarte bine că fac acest lucru. Știa foarte bine și cu cine fac. Nu de acum din luna iunie-iulie, ci de un an întreg”, a declarat bărbatul.

Larisa Oprea a preferat să se răzbune în cel mai dureros mod posibil și, conform spuselor lui, femeia a apelat la manipulare, pentru a-i întoarce pe copii împotriva sa. „A hotărât să facă un circ ieftin, din punctul meu de vedere, astfel încât să distanțeze copiii de mine, să-i manipuleze prin tot felul de tertipuri pentru a se îndepărta de tatăl lor. De ce atunci când ea a greșit, nu a renegat-o nimeni și chiar am păstrat cu toții discreția și de ce acum, când am făcut și eu un pas înspre fericirea mea a fost cea mai mare tragedie?”, a completat acesta.

Artistul a mai vorbit și despre faptul că mama copiilor lui a fost și ea infidelă, dar, cu toate acestea, fostul membru al trupei Talisman a preferat să țină totul pentru el și să nu facă scandal în public…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies